Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

MISS PARTY 2009 příští středu. Co bylo ale před tím?

Žádný velký třesk, ale taky žádné stvoření od boha. Prostě nápad :) A je tu třetí ročník..
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
MISS PARTY 2009
středa 1. dubna 2009 21:00
(konec +- čtvrtek 2. dubna 2009 05:00)
MusicLand Live
Zlín (CZ)
Soutěžilo se o jeden z lupenů na MISS PARTY 1. dubna 2009. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
MISS PARTY jako taková na světě není jenom třetím rokem, je to klasická afterparty, která vždycky byla, je a bude tou správnou pařbou po zvolení té nej vysokoškolačky - MISS ACADEMIA ČR ( www.missacademia.cz ). Jenže jak klasická "miska" nabírá na rozměrech, bylo čím dál tím méně času na pořádání toho "mecheche", které následovalo. Obecně tedy lze říci, že MISS PARTY by dnes měla slavit desáté narozeniny, ale to nikdo neví přesně. Bohužel nebo bohudík..?

Ovšem už v roce 2002 nastupují za mixážní pult na této výborné akci vám neméně známí DJs ze Zlína - DJ Štěpán Prachař & majkl DJ se svojí show "HitMIX '60-'02". Byl to také poprvé rok, co se MISS ACADEMIA přestěhovala ze starého "Áčka" do nových prostor - Velkého kina ve Zlíně. MISS PARTY ale samozřejmě pokračovala kde jinde, než v "Áčku". Nebylo většího prostoru. No samozřejmě, neuplynul ani rok, a už tu tihle dva mafiáni byli znova, s aktualizovanou show, HitMIX 60-03.. Z této akce je i fotka nalevo od toho dostavce. To byli ještě mladí, krásní, chudí a ambiciózní.. No vlastně dvě z těchto čtyř vlastností mají do teď, je na vás, které si vyberete.

Potom přichází další rok, a tedy MISS PARTY 2004 - z těchto věků je fotografie napravo od textu. Ten večer byla jedna z největších MISS PARTY, která vůbec kdy byla - bylo evidováno 1280 lidí za večer, kteří se protočili na této akci. Fotky z této MISS ACADEMIA 2004 a následné MISS PARTY 2004 najdete zde.

Pak přichází období zkoušení a změn. V roce 2005 byla MISS PARTY bez DJské dvojky Štěpán Prachař a majkl DJ. Rok 2005 byl zároveň rokem, kdy se Štěpán Prachař přestává aktivně věnovat DJingu a po 4 letech i moderování na Kiss Publikum a jde trochu jiným směrem.

Pořadatelům to nedalo, pevně věřili, že i snad v roce 2006 se obyvatelé Zlína a studenti zlepší v návštěvnosti této akce a plánují dokonce 2 MISS PARTY. Jedna z nich se koná také v klubu Velryba - tedy bývalém klubu 603, druhá s pokusně koncertním vystoupením a rockotékou v Master of Rock Café na Čepkově. Ani tyto nápady a chuť po změně nebyly dostatečné k tomu, aby se tentokráte dva kluby zaplnily. V roce 2006 už navíc MISS ACADEMIA byla tak obsáhlá soutěž, že byla MISS PARTY brána jako okrajová záležitost. Nutno připomenout, že v tomto roce (tedy 2006) se poprvé konala MISS ACADEMIA v jiných prostorách než doposud ve Velkém kině ve Zlíně – přestěhovala se do Městského divadla Zlín.



V roce 2007 tedy stáli pořadatelé MISS ACADEMIA ČR 2007 před rozhodnutím, zdali z důvodů personální a finanční náročnosti MISS PARTY nezrušit. Tehdy přišlo vedení portálu Vychytané.cz s nápadem a nabídkou, že jako mediální partner uspořádá MISS PARTY na vlastní náklady a ve vlastní režii. Vedení Komunikační agentury Fakulty multimediálních komunikací (Hanka Krchová a Eva Vořechová) souhlasilo a nic nestálo v cestě, která vede až k současné podobě. MISS PARTY je od této chvíle jakousi třešinkou na dortíku celé akce a hlavně – odměnou pro tým, který pořádá MISS ACADEMIA.

MISS PARTY 2007 tehdy zažila živé vystoupení dvojky Toma Malára a Headdyho, kteří zde dali naživo All Nite a Dancin Machine. Na akci bylo použito 2000 balonků, byla zde projekce tehdy už na 3 LCD televizích a zároveň na plátně, ovoce bylo na barech grátis po celý večer. Také bylo lehce pozměněné uspořádání pódia, glamour dekorace vytvořené speciálně pro tuto akci, přivezen dvoubarevný laser navíc a o HairStyle Extrem Show se postaral Roman Fiurášek se společností JOICO. Na této akci byly tři oficiální odvozy "missek" z Městkého divadla, kde se MISS ACADEMIA ČR 2007 konala. Jinak pro ty, co se pořád ptají, proč má Štěpán na autě trojku, tak tady je odpověď ;)Fotky z MISS PARTY 2007 najdete zde.



Dostáváme se do roku 2008. A to pozor! Už v tomto roce nastupuje za dýdžejský mixpult MISS PARTY 2008 DJ Sean John z USA a rozjíždí své tracky! Ani tentokráte nechybí majkl DJ. Objevuje se i DJ Michal Blažek, DJ Andrée a začínající DJ Rusty. Sean John - tenhle „amík každým coulem“ nehrál žádnou „trubku-trubku-tyč-tyč“ (pro méně znalé jde o techno nebo jiné rytmické, někdy až monotónní hudební produkce), ale naopak představil velmi příjemnou směsici r’n’b a dalších hitovek, které rozhodně znáte z rádií nebo hudebních televizí. Nechybělo roznášené čerstvé tropické ovoce. Samotná MISS ACADEMIA 2008 tehdy byla laděna ve stylu „lesk a záře Hollywoodu“, a tak tedy celá MISS PARTY 2008 byla v oscarovém hollywoodském stylu. Samozřejmě tento styl si žádal stylové dekorace vytvářené pouze pro tuto akci: 9 potištěných rudých látkových pásů ze stropu nad parketem, okolo parketu spousta hvězd stříbrného plátna a filmových Oscarů na 130ti lepenkových deskách, nestandardně také dekorace po celém klubu a další „vychytávky“. Snad poslední, co jsme ještě nezmínili, že na party tancovaly go-go tanečnice na nečekaně umístěných podstavcích, a to plně ve stylu hvězd stříbrného plátna, se speciálními kostýmy. MISS PARTY 2008 končila někdy kolem šesté ráno, prostě parádní „mejdlo“, jak má být. Fotoreport z MISS PARTY 2008 najdete zde.

Tak co, podíváte se letos na MISS PARTY 2009? Historie zaručuje, že to nebude jen tak žádný obyčejný mejdlo.. ;)




nwt.cz | StarobrnenskaVS.cz | sublimace.com | kisspublikum.cz
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 27. 3. 2009 08:00
Prachař, Štěpán. 2009. MISS PARTY 2009 příští středu. Co bylo ale před tím?. Vychytané.cz. [Online] 27. 3. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1802. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/MISS-PARTY-2009-pristi-stredu.-Co-bylo-ale-pred-tim?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.109s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.218.124.127
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:37