Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

BODY DANCING @ BunkrClub Vsetín

Se svou taneční nocí vyrukují 3 mladí DJs z Valašska. Můžete se těšit na to nejlepší ze současné taneční scény v podobě nonstop mixu!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
BODY DANCING
pátek 27. března 2009 21:00
(konec +- sobota 28. března 2009 04:00)
Bunkr Club
Vsetín (CZ)
Se svou taneční nocí vyrukují 3 mladí DJs z Valašska. Jejich specialitou jsou housové styly hudby, od klasického housu až po electro či funky.
Můžete se těšit na to nejlepší ze současné taneční scény v podobě nonstop mixu.

„Body Dancing vznikla za účelem obnovení taneční scény na Valašsku. Přece jenom se v okolí nachází samé diskotéky, které podavájí všem lidem hudbu v podobě rádiových hitů. My však chceme, aby si i fanoušci jiných stylů přišli na své. Budete moci slyšet to nejlepší ze současné taneční scény, samozřejmě jak komerční, tak i té undergroundové, v podobě remixů i clubových verzí, vše perfektně "zamíchané". Snažíme se vyhovět všem, kterým zde chybí kvalita i kvantita. Jsme mladí, proto preferujeme a hrajeme to, co se v současné době líbí mladým lidem. Vždyť se odjakživa říká „mládí vpřed“ :))“

V line-upu se objeví známý vsetínský DJ GaGy, který má ve svém repertoáru především deep house. Jeho oblíbenými styly jsou odnože house music, ale také techno. V jeho setech můžete slyšet nepřeberné množství scratchů, které jim dodávají správný náboj a energii. Spoustou gradací si za léta svého hraní vypěstoval osobitý styl plný prolínání. Zakládá si na svém skvěle organizovaném výběru tracků. Samozřejmě jako spoustě jiných DJs se do jeho hudby prolíná jeho aktuální nálada - povětšinou proto můžete slyšet naprosto excelentní mixáž.

Doplní jej DJ Mates - mladý Rožnovák se věnuje hraní asi 3 roky. Jeho oblíbený styl je electrohouse a dance, zahrál si v klubech jako CityClub (RpR), Lira (Valmez), Freesko (RpR) nebo Meinl (Nový Jičín).

Celý line-up uzavírá Matthiäss - začínal v malém rožnovském Tklubu, po roce se stal jeho rezidentem. Hudba ho pohltila už ve 14 letech, trance a následně techno se staly jeho láskou. Prošel spoustou menších diskoték, jeho styl se postupně mění, v 18 letech ale přišel zlom hlavní. Pociťuje potřebu nehrát na diskotékách, ale v klubech, kde nemusí střídat tolik stylů. Od té doby se zcela oddal housovým rytmům, mezi jeho oblíbené patří vocal, club, electro či funky house. Nápaditost a kreativita, kterou projevuje již od svého útlého mládí, se prokazuje taky v jeho stylu, rád si zaexperimentuje. Výběr jeho tracků ovšem podléhá řádu a pořádku.
Je také autorem myšlenky pořádání pravidelné taneční noci, která našla svou rezidenci ve valašskoklobouckém music klubu Kraví

GaGy www.idj.cz/gagy
Mates www.idj.cz/djmates
Matthiäss www.idj.cz/matthiass
www.bodydancing.cz

Start: 21hod
Entry: 50,-Kč
SEMTEX + VODKA jen za 55,-Kč


DaDiKa
(Petra Daňková)
čtvrtek 26. 3. 2009 08:00
Daňková, Petra. 2009. BODY DANCING @ BunkrClub Vsetín. Vychytané.cz. [Online] 26. 3. 2009. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1789. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/BODY-DANCING-@-BunkrClub-Vsetin
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.07s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.145.146
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 10:26