Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

TermX party představuje : Dj LAFAYETTE

27.února proběhne ve vsetínském Besdním domě, diskotéce Besedance největšíí a nejdéle trvající taneční party v kraji TermX.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
TermX special _ Dj LAFAYETTE
pátek 27. února 2009 21:00
(konec +- sobota 28. února 2009 04:00)
L. A. Club
Vsetín (CZ)
Dnes vám představíme hlavní hvězdu tohoto večera a není to nikdo jiný, než jeden super star dj, miláček všech dívek a žen, samotný Dj Lafayette.

Soutěžilo se o o 5 VIP vstupů s CD Dance extravaganza Evropa 2. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Jeden z nejoblíbenějších djů současné klubové scény začínal hrát už ve svých 16ti letech v kladenském Klubu 19. Již chvilku po svém prvním vystoupení na podzim 96 mu byla v tomto klubu nabídnuta residentura. Postupem času se v C19 podílel na dvou residentních nocích CIRKUS BOOMERANG a VIVA LA VYNIL, které patřily mezi nejúspěšnější párty své doby. Díky svému vyprofilovanému stylu a vstřícnosti osudu ho v roce 2000 oslovila pražská bookingová agentura Eastbase. To pro Lafayetta znamenalo, otevření nového prostoru v podobě pražské housové scény.

Během krátké doby měl možnost hrát v pražských klubech jako např. MECCA, DUPLEX, RADOST FX. V roce 2002 přichází jedinečná, a dá se říct že zlomová, nabídka spoluprace s DAROU ROLINS na turné „Whats my name“. Na tomto turné měl Lafayette možnost prezentovat svůj hudební záběr a oslovit publikum po celé ČR a na Slovensku. Krátce po skonční tohoto turné dostal pracovní nabídku ze švýcarského klubu Musicland.ch, Thun, kde působil jako DJ. Po návratu ze Švýcarska se v létě 2004 stal residentem prestižního pražského klubu MECCA, kde na jaře 2005 Lafayette startuje párty s názvem STŘEDA GRÁTIS. Z této párty se stal doslova fenomén kvalitní klubové zábavy a každou středu plní kapacitu klubu MECCA do maxima.


Mezi Lafayettovi další zlomové poslední úspěchy patří jeho nová residentní párty s názvem OPERA HOUSE. Interiér klubu MECCA se každou OPERU změní v barokní sál, plný operních dekorací a performance. Spojením zdánlivě neslučitelných hudebních celků jako je OPERA a HOUSE party, vzniká jedinečná atmosféra, která je vždy podpořená vystoupením DJ LAFAYETTA a zahraničního hosta. O Lafayettových kvalitách svědčí i to že jako jediny český DJ vystupoval na světoznámých parties DEFECTED IN THE HOUSE A MINISTRY OF SOUND. Hrál po boku takových jmen jako jsou: TIESTO, ROGER SANCHEZ, DAVID MORALES, MARTIN SOLVEIG, MILK & SUGAR, JAYDEE, DISCOBOYS, COPYRIGHT, ANGEL MORAES, LISA LOUD, BEATFREAKZ, LEE DAGGER NEBO SHIK STYLKO .

Lafayette je mistrem euforické nálady s vyjímečným citem pro hudební výběr. Každý jeho set vyniká nezaměnitelnou energickou atmosférou.

Tohle je Dj Lafayette, kterého si nenechte ujít 27.února na party TermX ve Vsetínském Besedním Domě, diskotéce Besedance hall.
www.djlafayette.cz

Jan Přikryl / termx produkce


Hondzix
(Jan Přikryl)
pondělí 23. 2. 2009 08:00
Přikryl, Jan . 2009. TermX party představuje : Dj LAFAYETTE. Vychytané.cz. [Online] 23. 2. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1680. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/TermX-party-predstavuje-:-Dj-LAFAYETTE
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.072s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.49.34
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:44