Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

27. února - hvězdný TermX special

Čas letí jak vychřice a už za týden se dočkáme onoho dne s velkým D. 27.února vystoupí ve Vsetínském Besedním Domě superstar Dj LAFAYETTE.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
TermX special _ Dj LAFAYETTE
pátek 27. února 2009 21:00
(konec +- sobota 28. února 2009 04:00)
L. A. Club
Vsetín (CZ)
Soutěžilo se o o 5 VIP vstupů s CD Dance extravaganza Evropa 2. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Party TermX baví kupu dychtivých tanečníku již 8 rok. Za tuto dobu si na ní ve Vsetínských klubech zahrálo nespočet Djů. Z těch nejlepších jmenujme třeba Lucca, Kaisersoze, Tripmain, Peter Pan, Kita, Peet a Tommy Rogers, Michal Poliak, Jerry, Orbith, Marcus Cooper, Miss Renny, E-lite, Slick, Chris Sadler, Lucasch, Míša Salačová, Spyro, Tvyks a desítky dalších.

//soute//Produkce dbá na kvalitním line upu, který odráží aktualní sound. A držíme se hesla, že na dobrou party nemusíte jezdit třeba až do hlavní metropole. To samé, neli lepší dokážeme i my tady, ve Vsetíně. Party Termx funguje již 8 let a stojí za ní pořád stejný tým lidi, který vám co dva měsíce servíruje kvalitní porci dobré muziky spojenou s dokonalými dekoracemi, brilantním zvukem a spoustou vychytavek, co dělá TermX nejlepší taneční party v kraji.

Je nám ctí, že naše pozvání do Vsetínského Besedního Domu, diskotéky BESEDANCE hall přijal jeden z nejlepších českých Djů, matador houseové scény a stěžejní rezident nejlepšího tuzemského klubu Mecca, samotný Dj Lafayette.

Druhým významným hostem našeho mejdanu je Dj Slick. Tohoto zkušeného dje potkáte nejčastěji v pražských klubech jako je Vertigo, K.U.Bar, Duplex, Magic Cafe Přerov, atd. Nyní připravuje oficiální cd kompilaci pro K.U.Bar. Dj Slick je i zároveň rezidentním Djem radia Evropa 2, pořadu Dance Exxtravaganza, stejně jako Dj Michael Burian, Neo nebo Tiesto. Dj Slick nám zahraje svůj progressive-electro-house set.

Lineup prvního letošního TermXu doplní známá zlínská dvojka Majkl Dj a Andree (vychytane.cz). Tito šoumeni jsou rezidenty Musiclandu A Zlín a velmi oblíbené zlínské house party Free Fly. Vsetínské barvy bude hájit Dj Miero, který je známý hlavně díky jeho špičkovým afterparty setům, které jsou doslova legendární.

Standartně nebude chybět posílený zvuk , light show, monstrózní dekorace, míchané koktejly za super cenu, gogo tanečnice Lucia a CD mixy zdarma. Samozřejmostí je pro majitele Zlatých Besedance karet uvítací drink zdarma. Těšíme se tedy na viděnou v pátek 27. února 2009 v pohodlí a luxusu Vsetínského Besedního domu, diskotéce Besedance hall.

Jan Přikryl / produkce TermX

Hondzix
(Jan Přikryl)
pátek 20. 2. 2009 08:00
Přikryl, Jan . 2009. 27. února - hvězdný TermX special. Vychytané.cz. [Online] 20. 2. 2009. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1679. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/27.-unora---hvezdny-TermX-special
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.123s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.136.235
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 07:02