Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Mars vs. Venuše????

Pánové, pokud nesnášíte silné, schopné, sebevědomé a úspěšné ženy nebo feministky NEČTĚTE TO!!!!
Přidat na Facebook
Někdy mám pocit, že chlapi jsou nikoliv jako děti, ale horší než děti. Když dítě nedosáhne toho, čeho chce, vybrečí se a je klid. Jde dál. Když se něco nepovede chlapovi, respektive když ženská v něčem porazí chlapa, je to srovnatelné s živelnou pohromou. Nejdřív mlčení, následované nevrlostí a skrytým vztekem, který je přetransformován do snahy jakkoliv zabránit dalšímu pochroumání jeho mužného ega..

Muži o sebe velmi rádi nechají pečovat, chtějí abychom se o ně starali jako o děti. Ale zároveň nesnesou, jsou-li postaveni do pozice podřízených. Mít v bytě ženskou s platem byť jen o pár tisícovek větším je jednou z jejich nejhorších nočních můr. Nesmíme je porážet v bowlingu, kulečníku, fotbálku, šipkách a v dalších "chlapských hospodských hrách" - teda pokud nechceme strávit zbytek dne (v horším případě více dní) jejich přesvědčováním, že to byla jen náhoda a že oni jsou vlastně ti nej.

Ale jak z toho ven? Jak nemuset předstírat že jsme ve fotbálku úplně "marné" a neztrapnit se, ale neublížit miláčkovu egu? Bohužel, jediným východiskem je stoupnout si na jeho stranu a sehnat protihráče, nebo s ním prostě nic nehrát. Chlapi narozdíl od nás nechtějí hrát, oni chtějí a vlastně potřebujou vyhrávat.

Takže - pokud chcete mít doma spřízněnou duši, které se budete moct svěřit, která se přizpůsobí vašemu životnímu stylu a nárokům, která vám bude vděčná za každou chvilku vaší pozornosti a bude ráda, když vás bude moci počastovat svou, duši, která není spojena pupeční šňůrou s egem - pořiďte si dítě, psa nebo se nastěhujte do bytu s kamarádkou - seřazeno dle časové náročnosti :)


(celkem silný kafčo, co chlapi... :) pozn. red.)
BB
(Bára Vlková)
čtvrtek 19. 10. 2006 08:00
Vlková, Bára. 2006. Mars vs. Venuše????. Vychytané.cz. [Online] 19. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=167. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Mars-vs.-Venuse????
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.164s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.138.170.21
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:48