Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

LET‘S GO TECHNO last news

Do L-klubu v Pardubicích se v pátek 13.2.09 vrací stará dobrá atmosféra tanečních párties.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Let's Go Techno
pátek 13. února 2009 20:00
(konec +- sobota 14. února 2009 05:00)
L-Klub/Výstaviště ABC
Pardubice (CZ)
Pro někoho životní láska, pro jiného kult, životní styl a nebo nejvíc kalba. Techno je znovu zpátky a dle Vašich reakcí se blíží něco velkého. Píše o nás Mladá Fronta a možná dorazí i jedna internetová televize… My už trochu tušíme, jak bude vypadat letošní 13. únor a odvážíme se říci, že do L-klubu se vrací stará dobrá atmosféra tanečních párties!

Již tento pátek slavíme 15 let tanečních párties v legendární pardubické techno mecce, L-klubu, kde vyrostla nejedna generace kluberů. Bude to nejbouřlivější narozeninová párty co kdy L-klub zažil a na ní nesmíš rozhodně chybět! Ty jsi oslavenec a je to také tvoje párty. Pojď ukázat kolik nás je, jaká jsme jedna velká rodina a zaplnit tradiční místo setkávání starých známých a všech kamarádů s davem milovníků nefalšovaného techna.

Let’s Go Techno Djs - všichni djs se již na Vás těší a akci si budou naplno užívat s Vámi. Eric Sneo potvrdil svoji live drum performanci na elektronické bicí, čeká Vás techno kotel v pravém slova smyslu, Ian Void přiveze pecky, které se neodmyslitelně zapsaly do historie techno music a v L-ku odehraje svoje poslední vystoupení z klasických vinylů. Headlinery akce doplní na hlavní stagei domácí špička Agent, Gople, Home a východočeši Miquel, Tzésar a Subsist vs. Ala.
Na druhé stagei tě čeká vůbec poprvé v historii L-ka čistě ženská stage. Svými mixy tě bude hýčkat pětice djek od minimal techna přes progressive house až po hard techno. Hrají Clara Bailar, B.unq! vs. XTR, Katie, Sonja a Heaton.

Vstup


výstaviště ABC/ L-klub bude zpřístupněno návštěvníkům 13.2.2009 od 20. hodin.. Akce končí v 7:00. Pro rychlé odbavení budou zřízeny dva samostatné vchody (výherci & akreditace, vstupné na místě).

Security
o Vaši bezpečnost a hladký průběh akce se bude starat vyškolená bezpečnostní služba. V případě jakéhokoliv dotazu a požadavku prosím kontaktujte je.

Záchranáři
v případě náhlého zhoršení zdraví nebo úrazu na párty je možné se obrátit na profesionální zdravotnický dozor, který zajišťuje Rescue Pardubice ve spolupráci se ZZS Pardubického kraje.

Kontrola u vstupu


z důvodu zvýšení bezpečnosti Vás všech se návštěvníci před vstupem do ABC klubu podrobují osobní prohlídce. Mějte prosím trpělivost při osobních prohlídkách - věřte, že je to opravdu pro bezpečí nás všech.

Šatna


veškeré věci, které budete během průběhu celé akce nutně potřebovat, si můžete vzít dovnitř. V zájmu Vaší bezpečnosti Vás chceme však požádat, abyste si vše ostatní odložili do šatny, kde se Vám věci neztratí.

Sound & lights park & DVJ show


výkonný sound systém zvučící letní open airy přímo v klubu, oblíbená laser show na obou djských stageích, nejmodernější djská technika, videoprojekce a poprvé v L-ku trend co ovládá Evropu - DVJ show mixovaná živě na párty simultánně se sety vystupujících djs a další vychytávky.

Jak se dostat do pardubického L-klubu?


Vlakem: vlakové nádraží Pardubice je jednu z hlavních vlakových křižovatek České republiky. Snadno a rychle se tak do Pardubic dostanete ze všech měst a uzlových bodů naší železniční sítě. Jízdní řády naleznete na www.idos.cz
Autobusem: Z mnoha měst můžete využít také autobusovou dopravu. Podrobnosti naleznete opět na www.idos.cz
Autem: Doprava do Pardubic je snadná díky nové dálnici D11 z Prahy do Hradce Králové, kde je přímé napojení na hlavní silnici do Pardubic. GPS: N50°1'57.79" E15°46'56.19
MHD: V případě, že se rozhodnete využit MHD Pardubice, Vaše cílová zastávka bude Karla IV. Sem se dostanete pomocí linek 6, 8, 19, 25, 88. Poté přejděte silnici a vydejte se doprava. Budete míjet Plavecký areál společně s výstavištěm Ideon (Technomasters párties) a po cca 100 metrech chůze jste na místě před klubem. Více na www.dpmp.cz

Předprodej vstupenek a vstupné na místě


až do pátečních 15. hod máte možnost zakoupit vstupenku v síti Ticketportal za předprodejní cenu 280 + poplatky. Na místě bude k dispozici dostatečný počet vstupenek za cenu 330 Kč a také VIP vstupenky.

L-klub slaví a vstupuje do nové etapy. Uvidíme se v pátek!

13.2.09 Let's Go Techno! - L-klub Pardubice
Djs: IAN VOID (UK), ERIC SNEO (D), Agent, Home, Golpe, Miquel, Tzésar, Subsist vs. Ala, Clara Bailar, B.unq! vs. XTR, Heaton, Katie, Sonja
www.letsgotechno.cz

.Štěpán
(Štěpán Prachař)
středa 11. 2. 2009 08:30
Prachař, Štěpán. 2009. LET‘S GO TECHNO last news. Vychytané.cz. [Online] 11. 2. 2009. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1665. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/LET‘S-GO-TECHNO-last-news
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.135s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.87.94
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:45