Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Divočina je zase IN!!

Noo hledím na to jako puk :D Áno áno.. taky jsem byla v šoku.. Takže zase a opět letí všechno co připomíná jakýkoli mrtvý zvíře.. no spíš jeho kůži.. nechutný, když to napíšu takhle, že jo :)
Přidat na Facebook
Každopádně když se na nějakou společenskou akci oblečete do tygřích vzorů od hlavy až k patě, prostě budete IN.. stopro na sebe strhnete pozornost a možná i nějakej ten dav šílenejch ochranářů zvířat, kterým budete hodiny vysvětlovat, že to nenííí ze zvířete, že je to od ťamanů sto let starý a že to nosila ještě máma.. což prakticky znamená, že bejt to pravý tak už je to v pochodu :)

Když se ovšem neodvažujete na celou róbu či sportovní dres (ježiš to je představa!! :D) stačí jen JEN nějaký ten doplněk.. kabelčička ala kočka, šálička ala hafík, šáteček ala flekatá kočka, hodinky s obíhající pumou, prstýnek ze zubu pantera, náušničky z kosti žraloka (vím, že to není šelma a nemá to nic společnýho s tygříma vzorama, ale kdo to sakra pozná :D)

a botičky.. jooo botičky.. botičky s tygříma vzorama a s kožíškem.. (už vidím jak mi je ňákej nadšenej ochránce zvířat rve z noh.. to by byla bitka!! Jak jde o boty tak jsem zlááá a zlááá a zlááá.. dopad by blbě a žádný kočce by tím neprospěl :D)

A kožichy!!! Podle mě největší kýč svý doby.. fuuuj!!! Líbí se mi z toho akorát ty chlupatý věci okolo krku nebo nějaký doplňky.. Jako by nestačilo, že v době obrovských huňatých věcí, který vzdáleně připomínaly kabát, se nosily děsný účesy a trvalý a přírodní helmy ala teď jsem vstala nebo ala dneska mám na hlavě dvě nebooo ala jéé ta je ségry nebooo.. už nevím! :D

Ale mám jedno velké upozornění na závěr!!! Né aby vás napadlo kombinovat třeba tygra s pumou, lva s gepardem, jaguára s levhartem nebo tygra s irbisem (to je normálně levhart sněžný.. a jsem zas o jednu šelmu chytřejší!!! :D) No jednoduše řečeno, abyste z toho taky něco měli! Nemaj se kombinovat různý vzory, páč pak vypadáte jako byste vykradli zologickou! :D
Teréz
(Tereza Kabrdová)
středa 18. 10. 2006 08:00
Kabrdová, Tereza. 2006. Divočina je zase IN!!. Vychytané.cz. [Online] 18. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=160. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Divocina-je-zase-IN!!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.158s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.14.145.252
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:16