Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Super Superstar Djs..

Lars Libido a Dr. Klitoris, tito dva pánové nás docela exkluzivně překvapili.. Ve Zlíně měli tu čest hrát jako první, pak se dostalo taky na Slady v Km. (Ano, správně se vám vybavuje psychiatrická léčebna, ale máme tu i jiné kulturní vyžití :o)
Přidat na Facebook
Abych přiznala barvu, nevěděla jsem co s načatým večerem a nejblíže to mám od domu na už zmiňované Slady, což taky znamená, že jsem se vykvákala na okouknutí programu.

Lidi se šourali sem a tam, někteří otráveně posedávali a házeli kyselé obličeje a jiní se zase pohybovali ve světě snění. No a ten zbytek poskakoval na parketě nebo se snažil co nejrychleji opít. Kdo chtěl, měl možnost tetování ale jen na krátkou dobu a k tomu Kamikaze akce. Málo toho nebylo..

Mezi jedenáctou až dvanáctou naklusali dva maníci v policejní uniformě (samozřejmě americké), na připravený plácek pro jejich řádění. Nejdřív jsme nechápala a jak je vidno, nebyla jsem sama. S cedulí nad hlavou „Prosím hlučte“, spustili šupec extrémního nářezu.

Hipec, r´n´b´, taneční a sem tam nějaká ta starší pecka, holčiny nevěděli čím mají kroutit první až padaly mužskému pohlaví čelisti. Chudák provozní se párkrát těžko probojovával ke svým ovečkám za barem. Atmosféra byla nabitá pozitivní energií, s chutí předvést nejlepší pohybové kreace.

Superstar Djs nás přivítali stylově a nezapomněli se stylově rozloučit.. Bavili se všechny věkové kategorie :o) Ať žije dobrej mix muziky..

Takže kdo na ně příště zaběhne neprohloupí.. Alloha..
joslin
(Petra Hrabalová)
sobota 14. 10. 2006 08:00
Hrabalová, Petra. 2006. Super Superstar Djs... Vychytané.cz. [Online] 14. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=158. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Super-Superstar-Djs..
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.174s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.128.30.45
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:19