Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Exkluzivní rozhovor s DJ Milhausem a DJ Tutou - III. část

Oops ;) je tu poslední - třetí - část rozhovoru s DJ Milhausem a DJ Tutou, který si na půl roku (kdo ví, jestli ne nakonec víc ;) ) odskočili do Chiny. V téhle části se dozvíte o tom, jestli kluci nezměnili orientaci, jestli se z jídla nepos*ali, a kdo je u nich numero uno.
Přidat na Facebook
9. Jak to pánové řešíte s fanynkami a jaké jsou tam vůbec holky? Nebo je nějaká změna ve vaší orientaci a upřednostňujete malé číňánky?

Milhaus:
"Tuta se přeorientoval na krevety a já to beru spíš profesionálně.."

Tuta:
"No tak protože mám přítelkyni, která je maximálně v poho, a na které mi záleží, tak jsem jí slíbil, že tady nic řešit nebudu.. tak nic neřeším, i když by se samozřejmě dalo."

10. A co jídlo? A pitný režim? Přechod na čínskou stavu jste zvládli dobře nebo se objevily menší problémy?

Milhaus:
"Já jsem měl první měsíc trochu problémy. Nějak jsem si nemohl zvyknout, protože tu mají spousty nového jídla pro Evropana, ale teď už vím, co je co, a vím, co si mám v restauraci objednat. Do teď jsem tu zhubl nějakých 12 kilo, asi to poukazuje na to, jak tu mají zdravou stravu. Co se týče pití, tak piji místní tovar ČAJ. V klubu pijeme Absolutku s red bullem. Red Bull dodává do Chiny nějaké jiné Red Bully, které nejsou vůbec sycené."

Tuta:
"No tak já jsem zjistil, že mě tady maximálně chutná, no a taky jsem tam ten průjem, že :) No co si budem líčit, když jsme malovali. Mají tady i hodně ostrá jídla, takže to udělá sem tam své, tak jak u nás (že by pálilo dvakrát? pozn. red. ;) ). No a co se týče pitného režimu, tak ten dodržuji opravdu poctivě. Když jsem si dal odpoledne pivko, tak tu na mě hleděli, no a Milda jim vysvětlil, že to je czech style, jakože jak oni tady pořád pijou čaj, tak u nás se zas pije pivo. No a máme tady takovou jakože asistentku, a žteď mi pořád nosí pivka, jakože já mám pivo moc rád.. Tak mě to i vyhovuje. No a když kalíme v klubu, tak pijem vodkaredbull, vodkacola, havanacola, sem tam koňak nebo chivasregal, můžem pít, co chcem, mají tady úplně všechno.."

11. Tady u nás se těší největší oblibě DJ Tiesto, jak je to teď u Vás? Co je - nebo lépe řečeno - kdo je tamním hitem číslo jedna?

Milhaus:
"Mají tady 4 top DJs, které berou stejným dílem: Sasha, Paul Van Dyk, John Digweed, Tiesto."

Tuta:
"No já myslím, že DJ Tiesto je v poslední době mediální značka, něco jako Adidas nebo Nike. Samozřejmě když tady hrál, tak byl klub narvaný k prasknutí, no ale kde není, že? :) A jakože tady fakt každý měsíc hraje nějaká star, tak si myslím, že to tady lidi tak neřeší. Rozumíte, lidi to tady ještě nemají tak zmáklé, připadá mi to tady tak nějak ve vývoji celá jejich taneční scéna. No a navíc město má 16 milionů lidí, tak si dokážete představit, že těch 5 tisíc lidí ho tady bude minimálně žrát, těch, co bylo zrovna v klubu. Já myslím, že v Česku je taky taková podobná situace, hodně lidí vidí jen Tiesta, a nemají ani vůbec páru, ještě jednou píšu, nemají vůbec přehled, co akorát frčí, jací jsou noví DJs a podobně. Znají jenom Tiesta a tím to haslo. Tímto nechci Tiesta nějuak zhazovat, ale spíš mi kolikrát u nás připadají lidi hloupí, vůbec neví, oč běží. Sám i Tiesto na svých stránkách prosil lidi a fanoušky, ať ho nevolí, že si toho moc váží, ale ať mají šanci i ostatní DJs. Napsal tam i doporučení, že je pro něj momentálně nějvětší kapacita DJ Eddie Halliwell - stejně tak jako pro mě. Na Tiestovi sem byl již několikrát a můžu říct, že mě hodně mockrát překvapil, naposled na Global Gatheringu 2006, kde se také můžete podívat na fotoreport na www.clublife.cz Mám i od něj několik desek a tracků a daleko víc se mi líbí jeho tvorba, co dělal dřív. Tímto nechci tady Tiesta nějak shazovat, říkám, zažil jsem s ním opravdové extáze (takže holky, už víte, jak na Suchoše ;) žádnej sex, ale starý tracky Tiesta ;) pozn. red.)"

12. Angličtina vám už jde asi dobře, ale zvládáte už i čínský dialekt..?

Milhaus:
"Anglicky a čínsky už mluvíme, takže v poho. No Suchoš mluví spíš německy, ale to tu nikdo neumí, takže to je, jako kdyby mluvil česky :)" pozn. red. - to si moc Suchoš nepokecá, co? Ještě že přítelkyni slíbil, že si tam nevrzne.. protože by stejně asi žádnou neukecal ;)

Tuta:
"Tak já opravdu s angličtinou bojuju, což mě nesmírně moc mrzí, přímo se*e.. Já byl veden od malička k němčině, a tak to dopadlo. Takže začínám hodně pochytávat, učit se a musím říct, že hodně mi pomáhá Milda, i když je někdy pruda. V dobrym samo ;)"

Milhasu a Tuta:
"No tak to prostě tak je.. Snažili jsme se vám alespoň trošku přiblížit naši situaci, moc jsme rádi za náš rozhovor a díky všem, kteří nás podporují a zároveň se na všechny moc těšíme 25. prosince 2006 v MusicLandu Zlín, kde máme pro každého připravenou povánoční besídku v podobě superparty a hlavně dobré a kvalitní music.. Enjoy ;)"

No a já za redakci samozřejmě klukům děkuju za naprostou bleskovou odpověď na moje a majklovy otázky a budem se 25. prosince 2006 těšit v Áčku. Rozhodně čekejte minimálně fotoreport ;)

Exkluzivní rozhovor s DJ Milhausem a DJ Tutou - I. část - je tady.
Exkluzivní rozhovor s DJ Milhausem a DJ Tutou - II. část - je tady.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
sobota 14. 10. 2006 08:00
Prachař, Štěpán. 2006. Exkluzivní rozhovor s DJ Milhausem a DJ Tutou - III. část. Vychytané.cz. [Online] 14. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=152. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Exkluzivni-rozhovor-s-DJ-Milhausem-a-DJ-Tutou---III.-cast
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.111s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.139.80.42
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:58