Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Exkluzivní rozhovor s DJ Milhausem a DJ Tutou - II. část

Přinášíme druhou část jedinečného rozhovoru s těmito zlínskými DJs, kteří hostují na delší dobu v Číně. Tentokráte o chlastu, pajzlech, čínský hravosti a o "fetu".
Přidat na Facebook
5. Jakej je rozdíl mezi čínským a českým publikem, když hraješ? Je vůbec nějakej?

Milhaus:
"Tady místní publikum nerozumí a nezná tak dobře muziku jako u nás, ale jsou zase lépe sluchově a hudebně založení, takže jim nemusíte hrát žádné komerční sra*ky a máte plný parket. Co jsem tak postřehl, tak v ostatních klubech taky frčí hodně breakbeat a electro house."

Tuta:
"Tak jak jsem psal už předtím, lidi jsou tady hodně free, teda aspoň když se jdou bavit, no a samozřejmě se dokážou taky perfektně bavit.. Co se týče hudby, tak je fakt, že v tom nemají takové jasno, ještě, ale zas když se jim něco líbí, tak to dávají na sobě znát, což je super, že pak opravdu dokáží komunikovat a vazba DJ a publikum opravdu funguje. Mají rádi, když muzika jede a taky mají rádi svižnost, tempo a samozřejmě dokonale slyší na vokály. Hodně mají rádi, když je roztleskáváme. Někteří jsou ale šílení tanečníci, jejich kreace mě uvádí vždycky do varu.. v dobrém.. prostě se baví :)"

6. Zeptám se narovinu - nebudem si nakecávat, že na českých parties nejsou drogy. Jak je to s nima v Číně a čínských klubech?

Milhaus:
"V klubu, kde působíme, je v Chine na velké úrovni High Class a s drogama jsem se tu moc nesetkal. Ale za to se tu chlastá úplně běsně, uff.. V ostatních klubech, které se řadí mezi ty obyčejnější kluby, jsem tam pár vyndávek zahlédl, ale ne v takovém měřítku jako u nás."

Tuta:
"Tak jak píše Milda.. v klubu jsem se ještě s drogama nesetkal, možná tady něco řeší, dávají nebo tak, ale zatím se ke mně nic nedostalo. Ale za to opravdu tady teče alkohol proudem, a to je pro klub nejdůležitější. Mají tady opravdu jiné systémy, nekupují se panáky, ale zrovna celé lahva, a to si pak ředí u stolu a pijou z panáků. A jelikož jsou číňani neuvěřitelně hraví (nebo číňanky? pozn. red. ;) ), tak hrajou na stole kostky, kdo bude pít.. hrajou to ale pořád a všude.."

7. Když už jsme toho - v jakých dalších klubech jsi byl?

Milhaus:
"Na začátku mého působení tady jsem si udělal okružní jízdu po všech klubech tady. Teď ale už moc nikam nechodím, protože hrávám celkem dost často a jsem rád, že mám klid a uši si můžou odpočinout. Je to na ně celkem nápor. Ale sem tam někam skáknem společně s Tutou. Jsou tady asi 4 vyhlášené kluby, kde se hraje breakbeat, electro nebo vocalhouse. Tak si vždycky vyberem na co máme chuť. Nejčastěji chodíme na electro a breakbeat."

Tuta:
"Jojo, to je pravda, protože je tady takový zvuk, že uši opravdu dostávají co proto. Sem tam někde zajdem, to když máme třeba už formu odtud, tak zavítáme, to jo.. Pak už to dokážem vždy pořádně rozjet.. tak to bývá super."

8. Mají v číně taky "pajzly" jako u nás? Jaxe tam vůbec lidi chodí bavit? Mají bary, hospody, nebo.. sushi bary? :D

Milhaus: "Mají tady asi úplně vše. Máme tady jeden oblíbený Sushi bar, do kterého chodíme. Pracujeme teďka na fotoreportu, takže tam bude vše k vidění. Podrobný popis nechám opět na Tutovi, protože je z toho tak unesený, že to asi popíše lépe.."

Tuta: "Tak samozřejmě je to trošku jak u nás. Nemají klasické hospy a tak, ale spíš bary, restauračky a protože je tady hodně teplo, tak i garden restaurace. Takové myslím klasické pajzly tady asi nemají, spíš pajzly restaurace. Ale my už máme jak oblíbené restauračky, tak i ten sushi bar, který je fakt velký svět. Pěkně tam jezdí vláček s miskama, fakt dokonalé. No a protože sem vyučený číšník, tak můžu říct, že podávaný sortiment jídel je asi nejrozmanitější, co jsem kdy viděl. Já osobně jsem úchylný na krevety a jiné mořské delikatesy, tak si je dávám úplně všude, kde se dá. Je to pro mě neuvěřitelné, ale hlavně vše čerstvé. U nás nic takového není.. Dál tady hodně vaří v páře, takové "jako" lahůdky, a hodně tady řeší kuřata a vepříky, ale hrozně to porcují, ale fakt hrozně. Jí tady třeba pařáty a tak, a tož do toho sem nešel.. (my bysme taky nešli, buď v klidu ;) pozn. red.). Naopak žabky mě chutnaly :) Byli jsme třeba na večeři s Ronski Speedem, v brazilské restauraci, no a to bylo pro mě, jakože labužníka, nepopsatelné.. Celá reštika byla formou jakéhosi rautu, každý si mohl vzít, co chtěl, a co měl na očích, no a chodili tam týpci s takovýma mega spízama, a na tom měli pravou svíčkovou, celé fláky, hezky medium, to byla fakt bomba.. No co se do nás vlezlo.. hezky česky :)"

Další část zítra ;)

Exkluzivní rozhovor s DJ Milhausem a DJ Tutou - I. část - je tady.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 13. 10. 2006 08:00
Prachař, Štěpán. 2006. Exkluzivní rozhovor s DJ Milhausem a DJ Tutou - II. část. Vychytané.cz. [Online] 13. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=147. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Exkluzivni-rozhovor-s-DJ-Milhausem-a-DJ-Tutou---II.-cast
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.192s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.137.221.33
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:19