Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

The Lumineers se vrací s pátým albem

Zažít americkou kapelu The Lumineers naživo je vždycky svátek – silné melodie, srdečný projev a imponující historie, která zahrnuje nominace na Grammy, vystoupení v Bílém domě, song pro filmovou sérii Hunger Games i společné koncerty s U2 a Tomem Pettym. „Naživo jim to neskutečně šlape,“ psal magazín Headliner po minulém pražském koncertě. Tohle je hudba, kterou si můžete pustit na párty u vody, anebo při romantických svíčkách v tichu domova
Přidat na Facebook
The Lumineers teď přivítáme na jejich historicky největším českém koncertě – do pražské O2 areny přijedou 24. dubna 2025, večer zahájí písničkář Michael Marcagi. Vstupenky

Od průlomu s debutovým albem, jemuž vévodil singl Ho Hey, uplynulo dvanáct let. Z kapely, která hrávala v malých klubech, se mezitím stal globální fenomén, jehož poslední turné navštívilo v téměř třiceti zemích napříč šesti kontinenty více než milion diváků. Co je na jejich koncertech tak kouzelné, nyní dokazuje album Live from Wrigley Field, na němž Lumineers potvrzují, že naživo dokáží svým už tak magickým skladbám dodat ještě další rozměr. A nemalý podíl na tom má publikum, které dokáží jako nikdo jiný vtáhnout do hry.

Brzy to bude dvacet let, co Wesley Schultz a Jeremiah Fraites založili The Lumineers v domovském Coloradu. Od té doby vydali čtyři řadové desky, jejich singly sbírají na streamingových platformách miliardová čísla a ke spolupráci si je pozvala taková jména jako zpěvačka P!nk anebo britský písničkář James Bay.

„Před více než dvaceti lety jsem viděl koncert Bruce Springsteena na stadionu v New Jersey,“ vzpomíná Wesley na jeden ze svých nejsilnějších koncertních zážitků. „Seděl jsem na ochoze v předposlední řadě a stejně se cítil, jako bych byl u něj v obýváku.“ A přesně takový pocit dokáží navodit i Lumineers, kteří se teď vrátí s největšími hity a taky novou hudbou – zkraje roku 2025 totiž vydají svou pátou desku.
Tina
(Martina )
čtvrtek 3. 10. 2024 08:00
, Martina . 2024. The Lumineers se vrací s pátým albem. Vychytané.cz. [Online] 3. 10. 2024. [Citace: 16. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14496. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/The-Lumineers-se-vraci-s-patym-albem
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.087s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 13.58.41.111
Serverový čas: středa 16. října 2024 02:31