Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Festival ČEZ fest na konci srpna rozhýbe Hradec Králové

Nenechte si ujít koncerty Tata Bojs a Ewy Farné, setkání s olympioničkou z Paříže Ivetou Miculyčovou, letní kino, LEGO zónu a spoustu další rodinnézábavy a sportu.
Přidat na Facebook
Do centra Hradce Králové míří třídenní rodinný festival plný kultury a sportu ČEZ fest. Zahájení festivalu proběhne ve čtvrtek 29. srpna večer promítáním filmu Amélie z Montmartru.

Pátek bude patřit koncertům skvělé české hudby. Představí se vítěz regionální hudební soutěže Zapínač, vystoupí legendární Tata Bojs a královna současného popu Ewa Farna.V sobotu návštěvníci mohou nakopnout sportovní víkend ranním během, napnout svaly a poměřit své síly v basketu, florbalu a vyzkoušet si na vlastní kůži mnoho dalších sportů. Setkáte se také s olympioničkou Ivetou Miculyčovou, freestyle BMX jezdkyní nebo s mladým atletem Matyášem Novákem. Pro děti je připravena herní LEGO zóna a pro všechny skvělé občerstvení. Přijďte si zpříjemnit konec prázdnin na ČEZ fest! Je pro všechny zdarma.

ČEZfest je rodinný festival, který letos navštíví 6 regionů ČR s programem naplněným filmy, koncerty a sportem. “Chceme publiku v regionech nabídnout pestrý a kvalitní kulturní program, vyžití a zábavu pro celou rodinu. Festival je proto zdarma pro všechny. Naše letošní moto je Zapni s námi vaše město. Zveme na festival všechny z Hradce Králové a okolí, ať se zapojí do dění a užijí si aktivní a kulturní konec prázdnin,” komentuje akci pořadatel Robin Fritzen. První festivalový den 29. srpna zahájí v Šimkových sadech večerní letní kino. Oblíbená romantická francouzská komedie Amélie z Montmartru začíná v 20:00 hodin. Pátek 30. srpna bude patřit hudbě a koncertům. Festivalové brány se otevřou po čtvrté odpolední, aby v 17:00 mohl na pódiu přivítat návštěvníky vítěz regionální soutěže Zapínač. Od 19:00 roztančí park skvělí Tata Bojs a po nich od 21:00 převezme koncertní štafetu královna současného českého popu Ewa Farna. Sobotní den bude patřit sportu. Lidé si mohou dát hned po ránu rozcvičku a jít si v 9:00 zaběhat s profesionálním trenérem z projektu Běhu Zdar! V dopoledních hodinách budou probíhat dětské turnaje v basketu a florbalu. Odpoledne se v turnajích se utkají i dospělí. Na otevřenému kurtu se uskuteční sportovní exhibice České asociace basketbalu na vozíku. Do Hradce Králové dorazí i hráči volejbalu Lvi Prahy. Na vyhlašování výsledků budou dohlížet čestní hosté sportovní soboty olympionička a freestyle BMX jezdkyně Ivana Miculyčová a oštěpař a skokan na trampolíně Matyáš Novák, kteří předají vítězům zasloužené ocenění a rozdají sportovním fanouškům jistě i pár podpisů. Exhibice Ivety Miculyčové proběhne ve Skateparku v Šimkových sadech. Díky spolupráci s místními spolky si návštěvníci budou moci vyzkoušet u stánku Rugby League Club v poslední době více populární sport rugby a volejbal u stánku Volejbal TJ Slavia Hradec Králové.

Během celého dne si budou malí i velcí návštěvníci vyzkoušet různé druhy sportů a třeba najít ten svůj oblíbený pod vedením sportovního partnera Decathlon. Kdo bude chtít, může změřit rychlost svého odpalu na softball odpališti. Pro děti je připravena odpočinková herní LEGO zóna, pro ty nejmenší i DUPLO bazének. Do sportovních aktivit se zapojí také regionální sportovní kluby, které připraví mnoho dalších aktivit. Nebude chybět ani charitativní oranžové kolo ČEZ, na kterém se budou šlapat v sobotu od 10:00 do 17:00 kilometry na podporu Charity Hradec Králové a chráněné dílny Daneta. Návštěvníci festivalu se mohou těšit na rodinnou atmosféru plnou příjemných zážitků, dobrého jídla i pití.

Festivalové zastávky ČEZfestu 2024
Hradec Králové (29. - 31. 8.)
Hodonín (12. - 14. 9.)Třebíč (5. - 7. 9.)
České Budějovice (19. - 21. 9.)
Tina
(Martina )
čtvrtek 29. 8. 2024 08:00
, Martina . 2024. Festival ČEZ fest na konci srpna rozhýbe Hradec Králové. Vychytané.cz. [Online] 29. 8. 2024. [Citace: 16. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14480. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Festival-CEZ-fest-na-konci-srpna-rozhybe-Hradec-Kralove
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.097s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.227.24.117
Serverový čas: pondělí 16. září 2024 21:06