Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Signal Festival 2024 rozzáří videomappingy

S architekturou Arcibiskupského paláce si pohraje mezinárodně renomovaný umělec Filip Hodas, Městskou knihovnu zalije oceán v doprovodu hudby držitelky pěti nominací Grammy Suzanne Ciani.
Přidat na Facebook
Dvanáctý ročník Signal Festivalu ozvláštní videomappingy hned dvě budovy v historické Praze. Arcibiskupský palác na Hradčanském náměstí promění umělecká projekce Eternal Recurrence od digitálního tvůrce Filipa Hodase. Tento český, ovšem mezinárodně uznávaný umělec, jehož díla se stávají virálními, si mistrně pohrává s hranicí fikce a reality. Fasáda Městské knihovny na Mariánském náměstí inspirovala k videomappingové show španělsko-dánskou vizuální skupinu Desilence. Její projekceThe Rhythm of the Ocean přenese diváky do hlubin mocného živlu za hudebního doprovodu od držitelky pěti nominací cen Grammy Suzanne Ciani.

Signa lFestival představí od 10. do 13. října to nejlepší z tvorby českých i zahraničních umělců ve známých i dosud neobjevených místech Prahy. Dvanáctý ročník festivalu digitální a kreativní kultury doplní poprvé nová platforma pro vzdělání a networking, konference Signal Forum.

O Signal Festivalu: Signal je festival digitální a kreativní kultury. Spojuje současné vizuální umění, městský prostor a moderní technologie. Stal se nejnavštěvovanější kulturní událostí v České republice. Program je tvořen renomovanými zahraničními i českými umělci z oblasti vizuálního umění a light designu, Signal Festival je jedním z největších producentů současného umění u nás. Podporuje nejmladší české tvůrce, pořádá doprovodné programy pro odbornou veřejnost, studenty i děti. Spolupracuje s celou řadou zahraničních festivalů a kulturních institucí. Signal Festival 2024 se koná od 10. do 13.10. 2024.
Tina
(Martina )
pátek 23. 8. 2024 08:00
, Martina . 2024. Signal Festival 2024 rozzáří videomappingy. Vychytané.cz. [Online] 23. 8. 2024. [Citace: 16. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14478. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Signal-Festival-2024-rozzari-videomappingy
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.104s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.227.98
Serverový čas: pondělí 16. září 2024 21:08