Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Premiéra filmu Jedna noc zaplnila tři kinosály

„A co byste pro lásku udělali vy?" ptá se podtitul nového filmu režiséra Davida Laňky Jedna noc, který měl v pondělí 6. května premiéru.
Přidat na Facebook
Ta se pro velký zájem diváků přesouvala z plánovaných dvou do tří kinosálů. Mezi hosty, které osudová romance Elišky a Adama do kina přilákala, byla například Veronika Žilková, která si zahrála v předchozí Laňkově tragikomedii Spolu, Beata Rajská, Petr Uhlík nebo Miriam Chytilová, hlas seriálové Rachel, která přišla podpořit Stanislavu Jachnickou. Ta deset let dabovala Phoebe z Přátel a v Jedné noci si zahrála. Kromě ní se ve filmu zabývajícího se tématem sexuálních livechatů představili mladí herci Vanda Chaloupková, Adam Ernest a Jan Nedbal. Úvodu premiéry se ujala Iveta Lutovská. Do kin odvážná lovestory vstoupí 9. května.

Příběh filmu Jedna noc je o vztahu bývalého úspěšného muzikanta Adama a jeho ženy. Společně už v životě zažili nejednu pernou chvilku, ale navzdory tomu jsou stále spolu a starají se o desetiměsíčního syna Štěpána. Jenomže to, co se odehraje během jedné noci, představuje dosud nejtěžší zkoušku jejich společného života. „Vidíme Adama v momentu, kdy je ve finanční tísni, už nemůže být ve své kapele, kterou zakládal, a nyní ztrácí i svou ženu. Jeho minulost ho dohání a on najednou už nemůže. Divák by určitě věděl, jak mu poradit, ale ze dna se velmi těžko odráží," říká o filmu režisér David Laňka.

Vanda Chaloupková, která si zahrála hlavní hrdinku, si velmi pochvalovala spolupráci s hereckým partnerem Adamem Ernestem: „Spolupráce s Adamem byla jedinečná naším syrovým projevem. Dialogy, které jsme s Adamem měli, mě dostávaly do momentů, kdy jsem už nemusela nic předstírat. Ten prožitek byl autentický, což může být trochu děsivé."

„Jeden z hlavních hereckých úkolů, které jsem si stanovil, bylo ukázat obnaženou mužskou neschopnost a přiblížit divákovi osobu, která dělá jednu chybu za druhou, tak, aby se zamyslel nad tím, že se to může stát každému. S Vandou jsme si dali úkol dostat do filmu dostatek lásky, aby bylo uvěřitelné, proč se Adam chová tak, jak se chová. Vanda ho motivuje k tomu, aby byl věrný svým snům a vrátil se k tomu, co ho

bavilo. Protože my vidíme jeho postavu jen v jednom časovém úseku a herecky se snažíme ukázat, že dřív byl pro ni charismatický a perspektivní," říká o své roli Adam Ernest.

Tina
(Martina )
středa 15. 5. 2024 08:00
, Martina . 2024. Premiéra filmu Jedna noc zaplnila tři kinosály. Vychytané.cz. [Online] 15. 5. 2024. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14405. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Premiera-filmu-Jedna-noc--zaplnila-tri-kinosaly
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.099s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.70.137
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:28