Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Premiéra filmu Jedna noc zaplnila tři kinosály

„A co byste pro lásku udělali vy?" ptá se podtitul nového filmu režiséra Davida Laňky Jedna noc, který měl v pondělí 6. května premiéru.
Přidat na Facebook
Ta se pro velký zájem diváků přesouvala z plánovaných dvou do tří kinosálů. Mezi hosty, které osudová romance Elišky a Adama do kina přilákala, byla například Veronika Žilková, která si zahrála v předchozí Laňkově tragikomedii Spolu, Beata Rajská, Petr Uhlík nebo Miriam Chytilová, hlas seriálové Rachel, která přišla podpořit Stanislavu Jachnickou. Ta deset let dabovala Phoebe z Přátel a v Jedné noci si zahrála. Kromě ní se ve filmu zabývajícího se tématem sexuálních livechatů představili mladí herci Vanda Chaloupková, Adam Ernest a Jan Nedbal. Úvodu premiéry se ujala Iveta Lutovská. Do kin odvážná lovestory vstoupí 9. května.

Příběh filmu Jedna noc je o vztahu bývalého úspěšného muzikanta Adama a jeho ženy. Společně už v životě zažili nejednu pernou chvilku, ale navzdory tomu jsou stále spolu a starají se o desetiměsíčního syna Štěpána. Jenomže to, co se odehraje během jedné noci, představuje dosud nejtěžší zkoušku jejich společného života. „Vidíme Adama v momentu, kdy je ve finanční tísni, už nemůže být ve své kapele, kterou zakládal, a nyní ztrácí i svou ženu. Jeho minulost ho dohání a on najednou už nemůže. Divák by určitě věděl, jak mu poradit, ale ze dna se velmi těžko odráží," říká o filmu režisér David Laňka.

Vanda Chaloupková, která si zahrála hlavní hrdinku, si velmi pochvalovala spolupráci s hereckým partnerem Adamem Ernestem: „Spolupráce s Adamem byla jedinečná naším syrovým projevem. Dialogy, které jsme s Adamem měli, mě dostávaly do momentů, kdy jsem už nemusela nic předstírat. Ten prožitek byl autentický, což může být trochu děsivé."

„Jeden z hlavních hereckých úkolů, které jsem si stanovil, bylo ukázat obnaženou mužskou neschopnost a přiblížit divákovi osobu, která dělá jednu chybu za druhou, tak, aby se zamyslel nad tím, že se to může stát každému. S Vandou jsme si dali úkol dostat do filmu dostatek lásky, aby bylo uvěřitelné, proč se Adam chová tak, jak se chová. Vanda ho motivuje k tomu, aby byl věrný svým snům a vrátil se k tomu, co ho

bavilo. Protože my vidíme jeho postavu jen v jednom časovém úseku a herecky se snažíme ukázat, že dřív byl pro ni charismatický a perspektivní," říká o své roli Adam Ernest.

Tina
(Martina )
středa 15. 5. 2024 08:00
, Martina . 2024. Premiéra filmu Jedna noc zaplnila tři kinosály. Vychytané.cz. [Online] 15. 5. 2024. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14405. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Premiera-filmu-Jedna-noc--zaplnila-tri-kinosaly
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.075s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 52.15.211.173
Serverový čas: pátek 18. října 2024 08:12