Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Skrz Prsty otevřou ve Zlíně diskuzi o poruchách příjmu potravy

14|15 BAŤŮV INSTITUT opět ožije kontroverzním festivalem Skrz Prsty, který se nebojí otevírat témata, jež jsou stále pro velkou část společnosti tabu. Letos se zaměřuje na Body image a návštěvníci se na něj mohou těšit již 27. března 2024.
Přidat na Facebook
Už 11. ročník osvětového festivalu pořádaného studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nezklame ani letos – z programu přednášek, workshopů i doprovodných aktivit si vybere každý. Festival otevře své brány v 9 hodin ráno a dopolední blok věnuje výhradně studentům základních a středních škol. Vstup pro veřejnost bude možný od 14 hodin a připraven je i doprovodný večerní program.

„Budu mluvit o osobní zkušenosti s mentální anorexií. Ukážu, co za pocity a myšlenky se za tím skrývá a jaké je uzdravování z nemoci,“ říká Natálie Šobrová, která se prostřednictvím přednášky podělí s návštěvníky o svůj příběh. Dále vystoupí například nutriční terapeutka Anna Štorchová nebo bývalá profesionální baletka Barbora Slováčková, jež byla roky v prostředí, které na vzhled jejího těla kladlo velké nároky. Celý den bude také k dispozici psychoterapeut, s nímž mohou návštěvníci využít možnost konzultace zdarma, a večer bude zakončen workshopem jógy pod vedením zkušené lektorky Kateřiny Čajánkové. Programem bude provázet influencer Lukefry, který se stejně jako minulý rok ujme role moderátora. I letos se rozhodl festival podpořit ErosStar, tentokrát jako hlavní partner. Velmi děkujeme za podporu.

Festival Skrz Prsty již od roku 2014 vnáší osvětu do společnosti v otázkách citlivých či opomíjených témat a ani letos tomu nebude jinak. Vstup je vždy pro všechny návštěvníky zdarma.

Více informací o festivalu: https://www.skrzprsty.cz/
Tina
(Martina )
středa 13. 3. 2024 15:00
, Martina . 2024. Skrz Prsty otevřou ve Zlíně diskuzi o poruchách příjmu potravy . Vychytané.cz. [Online] 13. 3. 2024. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14374. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Skrz-Prsty-otevrou-ve-Zline-diskuzi-o-poruchach-prijmu-potravy-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.085s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.148.145.97
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:58