Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Ari Abdul na první zastávce v Praze

V její hudbě uslyšíte Lanu Del Rey i The Neighbourhood, svůj první song ale napsala jen tak pro pobavení. „Nikdy jsem netoužila stát se hudebnicí. Všechno je pro mě nové, ale absolutně to miluju,” popisuje Ari Abdul události posledního roku od doby, kdy dokončila střední. Debutový singl Babydoll jí vynesl instantní fame, když zaznamenal víc než 100 milionů streamů, které každým dnem narůstají.
Přidat na Facebook
Ari Abdul vystoupí premiérově v pražském Rock Café 12. května 2024. Vstupenky za 460 korun budou k dostání na fource.cz a u prodejců GoOut a Ticketmaster od 2. února. O den dřív budou mít k lístkům přístup fans, kteří se zaregistrují do Fource Friends na stránkách pořadatele.

Abdul žije v New Yorku a pochází z hudební rodiny, kde se poslouchalo všechno od latinských rytmů přes rap metal nebo vintage rock až po pop generace Z. Kreativitu má v krvi: „Poznámky v telefonu mám plné slov a nápadů. Kdykoli na mě přijde inspirace, sednu a píšu.” Na Babydoll se dotýká tématu opuštění, se kterým se podle vlastních slov cítí velmi spjatá. Debutové EP CCTV z loňského roku má oproti tomu širší perspektivu a odkazuje k hororové poetice: „Byla jsem ta holčička ve třídě, co ostatním dětem vypráví, že duchové jsou skuteční a nejspíš jsem jim tak způsobila noční můry,” směje se Abdul a dodává, že je pro ni důležité vyprávět příběh a vytvářet koncept.

Tohle je teprve začátek. Ari Abdul má obrovské plány – hudbu přijímá ve své celistvosti a nápady nechává přistát, kdekoli se jim zachce. „Jsem vážně takový neklidný člověk a moc mě to baví. Odjela jsem svoje první turné a pořád nechápu, že se to děje. Vidět lidi, jak křičí z plných plic, je sen.”
Tina
(Martina )
čtvrtek 1. 2. 2024 08:00
, Martina . 2024. Ari Abdul na první zastávce v Praze. Vychytané.cz. [Online] 1. 2. 2024. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14352. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Ari-Abdul-na-prvni-zastavce-v-Praze
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.12s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.12.152.196
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:45