Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Hvězdný producent a DJ Purple Disco Machine přijíždí se svou vizí

Je držitelem Grammy, bookují ho největší světové festivaly od Coachelly přes Primaveru po Lollapaloozu. A teď přijede do Prahy. Německý producent Tino Piontek neboli Purple Disco Machine vrací osmdesátkové disco na výsluní a být u toho je neuvěřitelná zábava.
Přidat na Facebook
Pražský klub SaSaZu se tak může 26. října 2024 těšit na obří sobotní párty, které bude vévodit právě live set Purple Disco Machine. Vstupenky (795–1195 korun) budou v prodeji od 30. ledna na webu Fource a portálech GoOut a Ticketmaster. Už od 26. ledna se ale ke vstupenkám dostanete přednostně po registraci do Fource Friends na webu fource.cz


Když hrál loni na Colours of Ostrava, psal Musicserver o jednom z nejlepších DJ setů posledních let. Do Prahy teď přijede se svým live setem a taky renomé strhujícího performera, jehož shows jsou neuvěřitelně dynamické a hlavně barevné – a to se týká i vymazleného vizuálu.


Jeho jméno je přiznanou poctou Princovi a Glorii Estefan, dědictví osmdesátých let je v hudbě Purple Disco Machine cítit, i díky němu je tančit na disco pořád fresh – receptem bylo oživit osmdesátky žánry jako house, italo anebo deep-funk. Přestože dnes hraje na stagích největších festivalů pro desetitisíce lidí, nezapomíná ani na své kořeny a doby, kdy hrával až pětihodinové sety. Dnes mluví o tom, že miluje upocené kluby i open air pódia.


Stojí za remixy jmen jako Dua Lipa, Foals, Elton John & Britney Spears, Fatboy Slim, Lady Gaga & Ariana Grande, aktuálně spolupracoval s Lizzo a remixoval na Oscara nominovaný song I'm Just Ken z filmového blockbusteru Barbie. „Hlavní je zůstat sám sebou,“ říká Tino a jeho globální úspěch je důkazem, že to může i po několika dekádách hraní dokonale platit.
Tina
(Martina )
pátek 26. 1. 2024 08:00
, Martina . 2024. Hvězdný producent a DJ Purple Disco Machine přijíždí se svou vizí . Vychytané.cz. [Online] 26. 1. 2024. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14349. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Hvezdny-producent-a-DJ-Purple-Disco-Machine-prijizdi-se-svou-vizi-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.112s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.190.176.157
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:11