Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Nové mená Pohody 2024

SK - Do line-upu Pohody 2024 pribudli za ostatné dni nové medzinárodné mená.
Přidat na Facebook
Trenčianske letisko si počas júla podmaní americká kapela Black Pumas, legendárna Morcheeba, milovníkov a milovníčky gitár potešia The Armed a alternatívny pop predvedú Jockstrap.

Americké duo Eric Burton a Adrian Quesada založili Black Pumas v roku 2017, no už teraz majú na konte 7 nominácií na ceny Grammy (vrátane nominácie za Najlepší album). Čerstvú nomináciu na Grammy získali pred pár dňami v kategórii Best Rock Perfomance.

Kultová britská skupina Morcheeba formovala zvuk nielen ostrovnej trip hopovej a downtempo hudobnej scény. Ich album Big Calm z roku 1998 sa radí medzi albumy, ktoré si musíte vypočuť a zároveň patrí medzi legendárne nahrávky, ktoré aj v dnešnej dobe znejú futuristicky. Ich najväčšie hity Rome Wasn't Built in a Day, The Sea, Part of the Process, Trigger Hippie, ale aj veľa ďalších sú dnes už overenou klasikou po celom svete.

The Armed je punk rocková kapela z Detroitu. Ich albumy sú pravidelne zaraďované medzi najlepšie albumy vo výročných rebríčkoch. V lete 2023 predskakovali na koncertoch legendárnych Queens of the Stone Age. V klipe k ich songu Sport of Form hral hlavnú úlohu Iggy Pop.

Britské duo Jockstrap patrí k tomu najlepšiemu, čo sa v ostatných rokoch na hudobnej scéne zrodilo. Sofistikovaný zvuk a nepredvídateľná produkcia sú popretkávané jemným vokálom speváčky. Post-dubstep, alternatívny pop ale aj experimental sa miešajú v každom tracku tak, že nikdy neviete, čo očakávať a zároveň vám to príde vždy povedomé. Aktuálne má Pohoda pre ročník 2024 zverejnených už dvanásť mien: Pendulum (live), Black Pumas, Morcheeba, Jockstrap, The Armed, DEADLETTER, Pražský výběr, Para, Le Payaco, Berlin Manson, Katarzia a Fvck_Kvlt.
Tina
(Martina )
středa 15. 11. 2023 08:00
, Martina . 2023. Nové mená Pohody 2024. Vychytané.cz. [Online] 15. 11. 2023. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14323. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Nove-mena-Pohody-2024
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.228s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.100.38
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:58