Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

FAJR - Festival ohně a meče!

Připravte se na neobyčejný zážitek plný ohně, tance a dobrodružství! 16. září 2023 se na nádherném místě, v Amfíku Bukovina Popovice u Uherského Hradiště, odehraje jedinečný charitativní FAJR - festival ohně a meče.
Přidat na Facebook
Tento festival slibuje návštěvníkům nezapomenutelný den, kdy se přenese do světa dávných příběhů a magie. A co všechno na ně čeká?

Taneční a šermířská vystoupení: Očekávejte dechberoucí tance a šermířské souboje, které vás vtáhnou do světa rytířů a hrdinů.

Dětský program: Pro naše malé návštěvníky máme připraveno mnoho her a soutěží. Ať už se děti budou snažit porazit zlou šamanku nebo se stanou hrdiny dávných příběhů, zaručujeme jim spoustu zábavy.

Ohňový a světelný GALA večer: Den zakončíme ohromujícím ohňovým a světelným GALA večerem. Oheň bude létat vzduchem, a barevná světla prozáří jinak černou noc.

Hudba a zábava: Na festivalu vystoupí skupiny z celé České republiky, které vás dostanou do varu. A aby vám nikdy nechyběla energie, budete mít k dispozici jarmark a drobné občerstvení.

Ale to není vše! Festival FAJR podporuje charitativní projekty, takže se můžete těšit na to, že vaše zábava půjde na dobrou věc.

Nechte se vtáhnout do světa magie, mečů a ohně na FAJR - festivalu ohně a meče. Už teď si označte 16. září 2023 v kalendáři a sledujte aktuální informace na našich webových stránkách fajr.cz a na sociálních sítích IG @fajrfest a FB FAJR - Festival Ohně a Meče.

Foto: Otakar Hofr









Tina
(Martina )
úterý 5. 9. 2023 10:00
, Martina . 2023. FAJR - Festival ohně a meče!. Vychytané.cz. [Online] 5. 9. 2023. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14298. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/-FAJR---Festival-ohne-a-mece!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.136s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.17.164.75
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:49