Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Do Café V lese přijedou Dream Wife

PRAHA - Dream Wife vždy uměli obalit společenské statementy do punkových bangerů a zkombinovat aktivismus s hravostí. Třetí album Social Lubrication není výjimkou.
Přidat na Facebook
V jejich tvorbě jde především o radost a vášeň – ať už sexuální nebo tu ze života. „Kapela feministicky zuřivá, ale s přístupem Spice Girls,“ napsal magazín Rolling Stone.

Třetí album v Londýně usazených umělců otevírá singl Leech, explozivní rocková střela volající po empatii ve světě, kde patriarchát udržuje ženy v tichosti: „Just have some fucking empathy, just have some fucking empathy…,“ opakuje stále dokola zpěvačka s islandským původem Rakel Mjöll. „Empatie je to, co nám umožňuje spolupracovat a budovat společně věci, které jsou větší než my samotné. Moderní společnost nám ale říká, že takové chování je nebezpečné,“ dodávají Bella Podpadec.

Social Lubrication zastihuje Dream Wife v období potkávání nových lidí a prozkoumávání neznámých lidských vztahů. Jejich úderné punkové songy jsou plné napětí a zvědavosti. Na prvním album, které Dream Wife kompletně napsali i produkovali, přeměňují feministické teorie do každodenních činů a každá jejich skladba jiskří vzdorem proti konvencím.

Dream Wife vystoupí v Praze poprvé ve středu 22. listopadu 2023.

Tina
(Martina )
čtvrtek 27. 7. 2023 08:00
, Martina . 2023. Do Café V lese přijedou Dream Wife. Vychytané.cz. [Online] 27. 7. 2023. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14269. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Do-Cafe-V-lese-prijedou-Dream-Wife
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.158s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.204.140
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:02