Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Praha přivítá další ročník hudebního festivalu Metronome Prague

Již šestý ročník multižánrového hudebního festivalu Metronome se uskuteční letos v Praze. Tato kulturní událost proběhne od 21. do 24. června 2023 v areálu Výstaviště Praha a návštěvníkům přinese možnost zhlédnout vystoupení řady hvězd zahraniční i domácí hudební scény.
Přidat na Facebook
Mezi nimi nebudou chybět Jamiroquai, Tove Lo, Zaz, Aurora, M83 či skupina White Lies. Celou akci zahájí dvojkoncert Davida Kollera a ukrajinského uskupení Queen Orchestra.

„Máme velkou radost, že můžeme být letos opět partnery největší pražské hudební události a pokračovat tak v našem závazku podporovat ty nejzajímavější české projekty v oblasti kultury. Návštěvníkům akce Metronome Prague navíc nabízíme 10% slevu na ubytování v našem hotelu během konání festivalu,“ říká Štěpán Malý, marketingový a obchodní ředitel pražského hotelu Marriott.

Festival se uskuteční na pražském Výstavišti a nabídne více než 80 hudebních vystoupení, přes 300 účinkujících a bohatý doprovodný program. Vedle celé řady světových hvězd se představí i domácí hudební špička jako jsou Monkey Business s hosty ze skupiny J.A.R., David Koller nebo PSH s živou kapelou.

Součástí Metronome Prague je také pestrý doprovodný program, který zahrnuje festival podcastů, únikovou hru, filmovou produkci, dále vybrané programy neziskových organizací, výstavy, workshopy a mnoho dalšího. Bohatá gastro sekce pak bude letos jakýmsi malým food festivalem, kde budou zastoupeny kuchyně z nejrůznějších koutů světa. Na své si přijdou rovněž ti nejmenší návštěvníci, pro které bude připravena dětská zóna.

O Prague Marriott Hotel

Prague Marriott Hotel se nachází v centru hlavního města v docházkové vzdálenosti od nejznámějších historických památek a oblíbených nákupních center. Nově zrekonstruovaný hotel nabízí moderně zařízené, prostorné pokoje a luxusní apartmá. Součástí hotelu je také nový koncept restaurace The Artisan s otevřenou kuchyní, která se zaměřuje na moderní české pokrmy ze sezónních produktů od lokálních farmářů. Opravdovým kulinářským zážitkem jsou nedělní brunche pro celou rodinu. V rámci hotelu jsou k dispozici i moderní konferenční prostory, fitness či garáž pro 400 aut. Prague Marriott hotel partnersky podporuje celou řadu významných kulturních, charitativních a sportovních akcí v ČR.

Zdroj: Best Communications
Tina
(Martina )
úterý 20. 6. 2023 15:00
, Martina . 2023. Praha přivítá další ročník hudebního festivalu Metronome Prague. Vychytané.cz. [Online] 20. 6. 2023. [Citace: 26. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14245. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Praha-privita-dalsi-rocnik-hudebniho-festivalu-Metronome-Prague
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.034s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.131.106
Serverový čas: sobota 26. října 2024 07:38