Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Exkluzivní rozhovor s DJ Milhausem a DJ Tutou - I. část

Exkluzivně jsme vyzpovídali (e-mailem, jasně ;) ) dva zlínské DJs, kteří jsou toho času na půl roku v Číně na svém DJském hostování. A co odpovídají na otázku, jestli mají všechny číňanky malý prsa? Čtěte ;) Zatím první část rozhovoru ze tří ;)
Přidat na Facebook
1. To, pod jakým nickem vystupuješ, víme, ale jaký je tvý pravý jméno?

Milhaus:
"Ahojky, mé skutečné jméno je Miloslav Kopal."

Tuta:
"Ahoj, tak já se jmenuji Luděk Suchánek" (prostě Suchoš - pozn. redakce ;) )

2. Jaký jsou číňani? a jak na vás koukají? Jako na exoty, nebo jako na normální lidi?

Milhaus:
"Číňani majá hodně zažitou svoji kulturu a těžko se nějak přeučují na jinčí způsob. Jsou to hodně velcí obchodníci, jak vidí příležitost, hned řeší nějaký kšeftík. Berou nás tu s velkou úctou. Jsme pro ně prostě dýdžejové z Evropy a to je pro ně svaté. Berou tady i ostatní foreign people s úctou. Mám tady už spousty kamarádů, takže když mám nějaký problém a nebo něco potřebuji, mám se tu na koho vždy obrátit."

Tuta:
"Tak protože tady nejsem ještě tak dlouho, nemám to tady ještě tak zmáklé, tak prozatím mohu říct, že čínani jsou naprosto v klidu lidi, a hlavně jsou nekonfliktní, teda co já jsem zatím poznal. Docela si nás váží, což budí daleko přijemnější pocit, a určitě to aj z nás trošku cítí, že když třeba hrajem, tak se snažíme party people co nejvíc pobavit. Byl už jsem taky v pár státech a můžu říct, že třeba o Německu tohle prostě říct nemůžu.. Lidi mě tady prostě připadají hodně kamarádští a veselí, a opravdu si nás váží. A taky je vidět, že když někam dojdem, do restaurace, obchodu, kamkoliv, tak se vždy smějem a dokážem i ty obyčejný lidi pobavit a rozesmát.. aspoň na chvíli je vytrhnout z každodenního stereotypu."

3. Jaký jsou číňanky? Mají fakt tak malý prsa? A co čínský masáže? Přiznej barvu ;)

Milhaus:
"Číňanky jsou velice hezké holky. Ne samozřejmě všechny, ale vychází to ve stejném poměru asi jako u nás. Do klubu, kde hrajeme, tak chodí fakt hezké holky. Co se týče informací o holkách, tak na vlastní kůži nemůžu poreferovat, ale co jsem si zjišťoval, tak tangáče moc nenosí, frčí tady boxerky a ty zaostalejší nosí bombarďáky. Řešil jsem tu další věci s místníma boyz o jejich holkách a kluci říkali, že buchty se tu neholí ani na.. Co se týče masáží, tak to tu je největší pecka, která na mě zapůsobila. Chodíme s Tutou každý týden. Nedá se to s masáží u nás vůbec srovnávat. V přepočtu na CZK vychází masáž asi na 600 Kč. Trochu vám přiblížím, jak to tam chodí. Přijdu na recepci, tam čekají děvčata, aby se mě ujala, zaveou mě do přeslíkáren, a tam mě přidělí sluhu, který mi pomáhá s oblečením, skládá mi do skříňky a přecházím do dalšího oddělení. Celý objekt vypadá jak lázně. Procházím do další místnosti, která je celkem velká, tam jsou sprchy, sauna, bar, obrovský whirpool cca 10x10 metrů, který je rozdělený na dva menší, jeden s teplou a druhý sledovou vodou. Na stěnách jsou všude LCDčka. Poté jdu dále a přicházím do velké místnosti, která je celá laděná v chinskem stylu. Tam jsou speciální velké pohovky, kam si sednu a nosí mi jídlo a pití. Nabídnou mi jestli nechci udělat manikúru nebo pedikúru, nebo masáž noh. Opět na stěnách jsou všeude velký LCDčka. Dívám se tam vždycky na fotbal :) Po chvíli odcházím na samotnou masáž.. Samotnou masáž.. No na to je lepší odborník Tuta ;)"

Tuta:
"No tak co se opravdu týče čínských holek, tak jsou tady fakt superkousky.. podívejte se třeba na jakýkoliv americký nebo je jednojaký film, a hodně často jsou k vidění právě tady tyto holky.. Takže to, že jsou hezké, svědí i o tomto.. no a s těma prsama by se to myslím dalo říct, no ale jak se říká, co je malé, to je milé.. (pozn. red: ale čeho je moc, toho je moc.. nebo vlastně málo?? :)) ) Ale samozřejmě jsou tady aj obyčejné holky, a je to tak, ja říká Milda.. 50/50. A intimnější informace? Tak to jsem slyšel to samý, co Milda :) Jinak co se týče masáží, tak to je fakt bomba, velký svět. Hodně se mi to zalíbilo. Tak jak to Milda popsal, tak to prostě je. Samotná masář trvá cca hoďku a půl, a pečlivě a pozorně ti holky promasírují každý kousek těla. Je to hodně příjemné a jde vidět a hlavně poznat, že v tom mají praxi. No a na konci se po mně prošla jak po přechodu pro chodce.. dělám si srandu, ale opravdu mě ještě promasírovala záda nohama.. Tak to bylo supr. Samozřejmě jsme opět každého pobavili, a to se jim líbilo, že jsme je rozesmáli.. Mám takový pocit, že jsme pro ně dos atraktivní, hlavně Mildův svetr, co nosí na prsou.. Z toho fakt oni nechápou.."

4. Nedá mi to se zeptat - co komouši? Je tam ten režim na každým rohu, jaxe říká, nebo o tom skoro vůbec nic nevíte? Slyšel jsem, že google, yahooo a spol. cenzurují, takže možná na tuhle otázku nedostanu odpověď :D

Milhaus:
"Nějak jsem to moc nepostřehl. Vůbec to tu nevypadá jak u nás za komančů. Jsou tady ve všem daleko dál, jak u nás v Česku, město, ve kterém působím má víc lidí jak celá ČR, takže si to každý dokáže představit. Navíc Guangzhou patří v Číně mezi nejbohatší města. Před každou důležitou budovou, jako je banka, úřady, atd. stojí nebo sedí policajt. Co se týče toho internetu, tak je tu celkem vše přístupné.. Až na nějaké adresy, které z nepochopitelného důvodu nejdou otevřít. Například stránky českého DJe Bona Finixe."

Tuta:
"Tak mě to opravdu taky tak moc nepřipadá.. samozřejmě, pro nás pro cizince.. Ale jinak to jde hodně poznat.. hlavně tady v tom systému.. mají tady skoro všude kamery a nějaké strážníky.. Ale myslím, že je to aj dobře, páč je tady daleko menší kriminalita a nevím, jak to snáší místní lidé, ale asi si i zvykli. No co se týče vyspělosti, tak se Česko může akorát tak jít zahrabat. Mají tady opravdu vychytané systémy (jako vychytane.info ;) pozn. red.), které opravdu fungují. A to nemluvím o těch obchodech tady, technice atd.. V tomto jsou tady neuvěřitelně vepředu. No a co se týče internetu, tak nemohu říct, je to možné, ale mě to problém nedělá, páč já zas jen tak něco takového neposílám.."

Další díl zítra ;)
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
čtvrtek 12. 10. 2006 08:02
Prachař, Štěpán. 2006. Exkluzivní rozhovor s DJ Milhausem a DJ Tutou - I. část. Vychytané.cz. [Online] 12. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=142. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Exkluzivni-rozhovor-s-DJ-Milhausem-a-DJ-Tutou---I.-cast
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.111s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.135.217.212
Serverový čas: sobota 27. července 2024 11:05