Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Hudební festival v jedoucích autobusech Busfest 2023

ZLÍN - Již po 14. se ve Zlíně uskuteční originální festival Busfest. Busfest je multižánrový hudební festival pořádán studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Letošní ročník konající se 21. dubna 2023 nabídne DJské sety i kapelu ve třech jedoucích autobusech zlínské MHD. Na jedno odpoledne tak slovo jízda nabyde svého přeneseného významu.
Přidat na Facebook
Studentský festival Busfest a jeho 14. edice přivítají jaro ve Zlíně ve svém tradičním stylu. Tři interpreti promění tři autobusy v pojízdné koncerty. Busfest tak nabídne svým návštěvníkům jedinečný zážitek, vystoupení v autobusech projíždějících celým městem.

„Tým Busfestu se snaží přiblížit všem zúčastněným ujetý zážitek, který nemá v ČR obdoby. Aby si na jeho programu našel každý návštěvník to své, Busfest opět přiveze multižánrové stage,” uvádí manažer festivalu Lukáš Faksa. Letos se o multižánrovost postarají DJské sety rappera Forgena a DJ Karlita a cabaret-punková kapela Franc Alpa.

„Na festivalu se mi líbí, že jsou žánry rozděleny do jednotlivých busů a můžu si koncert užít až třikrát”, komentuje Vašek, dlouholetý fanoušek festivalu. Nikdo se tak nemusí obávat, že mu jeho oblíbenec ujede. Program je připraven i mimo paluby autobusů. Doprovodný program, odpočinková zóna, dobré jídlo a pití tak navodí správnou festivalovou atmosféru a čeká na každého, kdo uloví svůj lístek, který je již k dostání v síti GoOut.

Hlavní část festivalu se odehrává v odpoledních hodinách, avšak týmu Busfestu je jasné, že rozjetí návštěvníci nebudou chtít jít spát se slepicemi. Ve zlínském místním klubu Star Club Flip je naplánována afterparty, kde se představí další čtyři interpreti a udělají tak tečku za letošním ročníkem.

Zdroj: Busfest
Tina
(Martina )
pondělí 20. 3. 2023 14:00
, Martina . 2023. Hudební festival v jedoucích autobusech Busfest 2023. Vychytané.cz. [Online] 20. 3. 2023. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14187. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Hudebni-festival-v-jedoucich-autobusech-Busfest-2023
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.12s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.69.132
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:49