Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Na Trnkobraní k žádnému znásilnění nedošlo

Ano, i to se mělo stát na Trnkobraní. Ovšem - údajná oběť si vše vymyslela.
Přidat na Facebook
TZ Policie ČR, Zlín:
V sobotu 16. srpna 2008 po půlnoci oznámili návštěvníci vizovického Trnkobraní hlídce policistů, že pravděpodobně došlo k trestnému činu znásilnění. Skupinka mužů potkala vystresovanou a uplakanou dívku, která jim tvrdila, že ji znásilnil neznámý muž. To posléze potvrdila i policistům, kteří ji našli a nechali vyšetřit u lékaře. Osmnáctiletá dívka, která neměla viditelné zranění, tvrdila, že ji zezadu napadl neznámý muž, shodil ji do stanu a znásilnil.

Vyrušit je měla cizí žena, pravděpodobně jeho přítelkyně. Policisté ihned vyhlásili pátrání po neznámém pachateli. „Jak hlídky pořádkové policie, tak policisté v civilu procházeli celý stanovým městečkem, kontrolovali muže odpovídající popisu, zastavovali podezřelá vozidla, ale pachatele se dopátrat nepodařilo,“ uvedl kriminalista Pavol Frolo.

Vyšetřování tím ale neskončilo. Policisté získali důkazy, které vedly k podezření, že k žádnému znásilnění nedošlo. „Údajná oběť se pod jejich tíhou přiznala. Řekla, že byla hodně opilá (1,18 promile), usnula v cizím stanu a když se probudila, ležel vedle ní cizí muž. S odstupem nabyla přesvědčení, že k pohlavnímu styku pravděpodobně nedošlo,“ řekl Pavol Frolo.

Dívka si však pamatovala, že ji neznámá žena, pravděpodobně přítelkyně muže ze stanu, začala tahat za vlasy a na oba křičela. Zatímco se partneři hádali, dívka utekla pryč jen ve spodním prádle.

Policisté případ odložili s tím, že nejde o podezření z trestného činu znásilnění.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
neděle 26. 10. 2008 08:00
Prachař, Štěpán. 2008. Na Trnkobraní k žádnému znásilnění nedošlo. Vychytané.cz. [Online] 26. 10. 2008. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1415. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Na-Trnkobrani-k-zadnemu-znasilneni-nedoslo
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.035s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.139.108.140
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:21