Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Berlínské techno promění tento pátek klášter sv. Gabriela

PRAHA - Sound festival ovládne tento pátek další unikátní pražský prostor. Současná undergroundově laděná elektronika zaplní tajemné prostory kláštera sv. Gabriela na pražském Smíchově.
Přidat na Facebook
Headlinery jsou libanonská producentka Nur Jaber a francouzský DJ Arkan, oba působící v Berlíně. Temnou atmosféru na čtyřech scénách podrthnou site-specific instalace, light design a NFT projekce ve spolupráci s řimskou galerií MFA.

Unikátní komplex Gabriel Loci je místem, kde se setkává minulost se současností. Rozsáhlý objekt postavený v novorománském slohu oživne undergroundovou elektronickou hudbou ve spojení se současným vizuálním uměním, a to na čtyřech různorodých scénách. Lustrový a Klenbový sál společně s Pitevnou budou patřit hudebním stagím, ambient a chillout najdou návštěvníci v centrální prostorách Rajské Zahrady. Členité místnosti a chodby kláštera doplní light design od Multiverse Studios a NFT projekce kurátorované největší římskou NFT galerií MFA.

Sound otvírá své brány v pátek 4. listopadu ve 21h. Předprodej byl vyprodán, nicméně na místě budou k dispozici vstupenky za 600 Kč. Vice info vč. praktických informací najdete na Facebookové události nebo Instagramu.

Tina
(Martina )
úterý 1. 11. 2022 12:30
, Martina . 2022. Berlínské techno promění tento pátek klášter sv. Gabriela . Vychytané.cz. [Online] 1. 11. 2022. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14139. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Berlinske-techno-promeni-tento-patek-klaster-sv.-Gabriela-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.09s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.253.93
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 14:09