Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

62. Zlín Film Festival představil letošní Young Stars

ZLÍN - Brigitu Cmuntovou a Jana Nedbala letos dramaturgové Zlín Film Festivalu pozvali do Zlína jako představitele mladé herecké generace s nadějnou budoucností
Přidat na Facebook
S dvojicí českých Young Stars se budou moci návštěvníci setkat nejen při projekci filmů, s nimiž do Zlína přijíždí, ale také při sázení festivalového stromu, na červeném koberci a při dalších příležitostech.

Smyslem a podstatou speciálního projektu zlínského festivalu je představit mladé herce, kteří mohou oslovit mladé diváky, přinést jim inspiraci a být pro ně vzorem. „Hvězda Jana Nedbala alias Václava Bolemíra Nebeského začala zářit v seriálu Božena. Výrazně jsem jej zaznamenala také v koprodukčním snímku režiséra Petra Bebjaka Zpráva, kde hraje vězně v koncentračním táboře a pak také v nejnovějším filmu Tomáše Hodana Poslední závod,“ zdůvodnila volbu Jana Nedbala umělecká ředitelka Zlín Film Festivalu Markéta Pášmová a doplnila, že na oba filmy se diváci mohou těšit v rámci letošního ročníku festivalu.

Jan Nedbal přijal roli Young star s humorem. „Příští rok už bych přijet nemohl, to mi bude 32 a vlastně už letos je to trochu na pováženou, jestli budu držet rekord historicky nejstarší young star zlínského festivalu, tak to zrovna nebude ten, se kterým se budu u piva vytahovat, nicméně ale ze srdce děkuji za pozvání. Je příjemné přijít si young a ke všemu ještě star,“ komentoval Jan Nedbal.

Letošní festivalové Young Stars si v pátek 27. května v 9.30 zasadí strom v rozrůstající se festivalové aleji Univerzitního parku. Jan Nedbal a Brigita Cmuntová uvedou ve Zlíně projekce filmů, projdou se také po červeném koberci před Kongresovým centrem Zlín, zúčastní se autogramiády ve Zlatém jablku nebo budou hosty Vladimíra Kroce ve Festival Café na náměstí Míru.

Film Zpráva bude uveden na 62. ZFF v sobotu 28. května. Film Město na řece bude uveden na festivalu v pátek 27. května.

Více na www.zlinfest.cz

Zdroj: Ing. Kateřina Martykánová
Tina
(Martina )
sobota 30. 4. 2022 08:00
, Martina . 2022. 62. Zlín Film Festival představil letošní Young Stars . Vychytané.cz. [Online] 30. 4. 2022. [Citace: 25. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14025. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/62.-Zlin-Film-Festival-predstavil-letosni-Young-Stars-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.06s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.241.123
Serverový čas: čtvrtek 25. dubna 2024 21:08