Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Imagine Dragons se vrací do Prahy, zahájí zde Mercury Tour

PRAHA - Imagine Dragons, jedna z nejúspěšnějších kapel na světě a multiplatinoví držitelé ocenění Grammy, se vrací do České republiky. 30. května 2022 odehrají na letišti Letňany svůj dosud největší zdejší koncert.
Přidat na Facebook
Kromě hitů s miliardovými streamy jako Demons nebo Thunder představí v Praze i aktuální desku Mercury – Act 1. Vstupenky na koncert (1490–2390 Kč) jsou právě teď v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Album Mercury – Act 1 vyšlo začátkem letošního září, předznamenala jej už dvojice singlů Cutthroat a Follow You. První zmiňovaná, punkem inspirovaná skladba, pojednává o uzemnění vnitřního kritika, který přebývá v každém z nás a nabourává naše sebevědomí. Follow You je doposud nejosobnější skladba repertoáru Imagine Dragons. Zpěvák Dan Reynolds ji napsal přímo poté, kdy se dal po několika měsících odloučení znovu dohromady se svou ženou. V klipu k písni hrají herci Kaitlin Olson a Rob McElhenney. Album vzniklo ve spolupráci s věhlasným producentem Rickem Rubinem, který se v minulosti podílel na nahrávkách Linkin Park nebo Red Hot Chili Peppers.

Imagine Dragons jsou jednou z nejprodávanějších rockových kapel 21. století. Dohromady prodali přes 100 milionů alb a třeba na streamovací službě Spotify jsou třináctým nejsledovanějším umělcem vůbec. Ne náhodou mají na svém kontě tři nejlepší rockové skladby desetiletí podle magazínu Billboard: Believer, Thunder a Radioactive.

Jejich plnohodnotný debut Night Visions z roku 2012 se umístil v žebříčku Billboard 200 na 2. místě a úvodní skladba Radioactive, za kterou Imagine Dragons získali cenu Grammy, se dostala na vrchol žebříčku Billboard's Hot Rock Songs, skladba bodovala i v České republice mezi vůbec nejhranějšími skladbami v tuzemských rádiích. Následné album Smoke + Mirrors z roku 2015 už debutovalo na 1. místě žebříčku Billboard 200. Album Evolve (2017), si vysloužilo nominaci na Grammy, Imagine Dragons jej představili také v České republice na beznadějně vyprodaném koncertu v O2 areně.


Zdroj: FOURCE
Tina
(Martina )
středa 10. 11. 2021 08:00
, Martina . 2021. Imagine Dragons se vrací do Prahy, zahájí zde Mercury Tour. Vychytané.cz. [Online] 10. 11. 2021. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=13907. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Imagine-Dragons-se-vraci-do-Prahy,-zahaji-zde-Mercury-Tour
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.074s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.250.169
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 13:47