Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Chcete auto nebo krásnou ženu? Máme řešení! Aneb rozdíl mezi křehkou dívkou a silným autem.

Skoro každý muž by si přál ve svém životě dosáhout dvou úspěchů, a to aby po svém boku měl krásnou ženu a v rukou klíčky od silného sportovního auta.
Přidat na Facebook
(výjma tedy se oženit nebo teď už i "zpartneřit" a splodit dítě, zasadit strom, postavit dům, brát si hypotéku, řešit děcka, který kouří z školou, ..ehh kde jsem to zkončil?) Není nic nad to, když si vedle vás krásná křehká dívka usadí svůj mini-zadeček, hodí nožku přes nožku (v autě to je podle mne vrchol blbosti) zamrká těmi nejdelšími řasami jaký jste kdy viděli a přes ně se koukají hluboké velké "ču*áčí oči" (pozn.: tento výraz je odvozen od situace, kdy vás žena hypnotizuje očima a vy se pak vděk tomuto chováte jako čů*ák) a vy jedete jak blázen jízdou "z očí do očí" (viz. film 2Fast 2Furious). Pokud jste na tom lépe než všichni ostatní, máte cabriolet a není zrovna venku minus 10ºC, tak vám vlajou vlasy (pokud teda nějaký ještě máš) a cítíte se tak volně a odpoutaně (jo a večer báte zacbadý dos, pac ste z toho fofrprůvanu chytli rýbu).

Ale máte sqělý feeling, jaký ste machři a luxusni bejby vedle sebe - no šak víme svý.

ALE!

Ve skutečnosti to tak je jenom chvilku...

Jak čas pokročí, tak vy se usadíte, auto vám zůstane, už to není ten fajnovej bourák, na který se balí holka jako mouchy na pivo, ale je to pojizdná plechovka,
která chlastá jak doga 100 na 100 a co dva měsíce to litr oleje. Scháníte peníze na byt, na dům a v duchu si přejet mít nějakýho toho malýho sviště.

Ale co ta milá, krásná, eh.. tak nic dívka? Už to není dívka, je to robica ak má být, mini-zadeček se přetransformoval do velikosti p***l jak vjezd do pískovny,
řasy nemá, pač si je tím věčným "zvětšováním objem" zničila a milá, milá není a čeká cože to přineseš domů z práce. Zkončils, jsi odsouzen k doživotnímu vězení nevězení..

A proč??

Protože neznamená, že když ti vleze krásná dívka do auta, že má něco v hlavě a že krásná zůstane.

Jsem tady na tom našem milém světě již nějaký ten pátek a několik mých znamých a kamarádů již tak dopadlo a nebylo jim příjemně. Proto se tohoto střežím. A co dělat?

Sbalit slečnu ano, ale na auto?? Mno, auto by si měl člověk užívat jako svýho kamaráda, nejlepšího kamaráda a přeci bys nikdy nesbalil holku na kamaráda?
To by se ti pak mohlo dost dobře stát, že ti kamarád tu holku přebere, stějně jak tvůj dvoulitrový kamarád.

Chceš krásnou holku?Kup si krásný auto!Ale nikde nemáš jistotu, že se ji v hlavě nehoní vítr.. Chceš auto? Makej :-D penáze, penáze vydělávej a pak si jej kup a cpi do něj penáze, penáze,..

Good luck;-) Auta na smeťák (kecám:-)) a krásné ženy třeba na Vítaní prváků 2006!!

LeXXa
(Tomáš Šula)
úterý 10. 10. 2006 08:00
Šula, Tomáš. 2006. Chcete auto nebo krásnou ženu? Máme řešení! Aneb rozdíl mezi křehkou dívkou a silným autem.. Vychytané.cz. [Online] 10. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=139. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Chcete-auto-nebo-krasnou-zenu?-Mame-reseni!-Aneb-rozdil-mezi-krehkou-divkou-a-silnym-autem.
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.101s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.189.193.134
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:58