Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Festival Culturea začíná!

ZLÍN - Tip na výlet za cizí kulturou, při kterém nemusíte cestovat za hranice? Ano, je to možné!
Přidat na Facebook
Kulturně-cestovatelský festival Culturea vás tento víkend zve na procházku Zlínem, při které budete moct zapojit všechny smysly a zažít umělecké instalace, které originálně prezentují Polsko a Írán.

Instalace naleznete v pekařství Javor na ul. Školní, kde si budete moct prohlédnout na první pohled plakát, avšak na pohled druhý (přes aplikaci Artivive) okno do jiné kultury. Dále si během pití kvalitní kávy v kavárně jedním tahem a Café Malá scéna budete moct vychutnat pohled na smyslové instalace z dílny studentů Fakukty multimediálních komunikací UTB. Za sklem Kongresového centra budou na váš pohled čekat díla od polského umělce Sebastiana Kubicy zaměřená na sociální, politická a kulturní témata. Neváhejte se přijít pokochat ke Klubu 204. Naleznete tam výstavu grafické designérky Lucie Mišekové, která položila základy vizuálního stylu Culturei 2021.

Navíc máte při Culturea procházce možnost soutěžit o hodnotné ceny jako jsou lístky od Flixbusu do Polska a zpátky v hodnotě 2 000 CZK či roční předplatné časopisu Travel Life. Stačí se vyfotit u instalací v kavárnách, fotku přidat do příběhu na Instagram a označit tam @culturea a @cafemalascena nebo @culturea, @jednim_tahem a @hedvabnastezka.cz



Zdroj: PR
Tina
(Martina )
pátek 9. 4. 2021 17:00
, Martina . 2021. Festival Culturea začíná!. Vychytané.cz. [Online] 9. 4. 2021. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=13756. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Festival-Culturea-zacina!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.098s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.163.23
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:41