Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Adéla Michálková představuje singl a videoklip „Slunce přestává hřát.

ČR - Adéla Michálková se na hudební scéně představila z kraje letošního roku svou prvotinou „Věrná peřinám.“ Dnes představuje druhý singl z připravovaného debutového alba, nad jehož vznikem bdí uznávaný český producent Boris Carloff
Přidat na Facebook
Album, které se bude pohybovat v žánru popové hudby s elektronickými aranžemi, vyjde na začátku roku 2021. Skladba „Slunce přestává hřát“ pochází z autorského pera zpěvaččina manžela, uznávaného skladatele a aranžéra Martina Blažka a textaře Marka Sloupa. K singlu nabízí videoklip z krásné moravské přírody z tvůrčí dílny režiséra Vojtěcha Filčeva a kameramana Tomáše Galáska.



„Pro videoklip jsme vybrali různé rozhledny na Moravě, některé až téměř u slovenských hranic. Ne všechna místa byla dostupná vozem, takže jsme strávili oba natáčecí dny doslova s batohem na zádech. Musím říct, že to byla celkem výzva. S Vojtou jsme chtěli dostat do obrazu co nejvíce přírodního geometrična, tak jsme během obou dnů potřebovali stihnout východ slunce nebo posun slunce v konkrétním místě a konkrétním čase,“ popisuje zpěvačka Adéla Michálková.

S kamerou navštívila tvůrčí trojice místa jako jsou pozorovatelna Durch, švestkové sady Rudolfa Jelínka nebo Stezku nad vinohrady v Kobylí.

Netradiční vizuální pojetí klipu se promítá i ve výrazné barevné stylizaci obrazu. „Chtěli jsme jít za hranice vnímání lidského zraku. Charakter obrazu dostává nádech dramatické a místy až apokalyptické krajiny, kde původně zelené odstíny jsou ostře červené. Práce se změnou barev pro nás byla zásadní i v širší symbolice, kdy text poukazuje na změny, které nelze běžným okem pozorovat,“ vysvětluje režisér a scénárista Vojtěch Filčev.

Zdroj: Zdena Selingerová
Tina
(Martina )
čtvrtek 8. 10. 2020 08:00
, Martina . 2020. Adéla Michálková představuje singl a videoklip „Slunce přestává hřát.. Vychytané.cz. [Online] 8. 10. 2020. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=13670. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/-Adela-Michalkova-predstavuje-singl-a-videoklip-„Slunce-prestava-hrat.
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.116s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.221.197.132
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 13:23