Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

MARPO & TROUBLEGANG OZNAMUJÍ SVŮJ DOPOSUD NEJVĚTŠÍ KONCERT

PRAHA - U PŘÍLEŽITOSTI 15 LETÉHO VÝROČÍ VYSTOUPÍ 27. ČERVNA 2020 POD ŠIRÝM NEBEM NA PRAŽSKÉM STADIONU SINOBO.
Přidat na Facebook
Po velkém úspěchu loňské desky Dead Man Walking, se kterou vyprodali pražskou O2 arenu, vydali Marpo & TroubleGangsvé druhé společné album. Jmenuje se symbolicky DVA a vyšlo koncem listopadu 2019 u vydavatelství Universal Music. Materiál z novinky, stejně tak průřez Marpovy dosavadní hudební kariéry, zazní příští rok na speciálním koncertě v pražském Edenu. Marpo navíc v současné době připravuje sólovou nahrávku, kterou má v plánu vydat v druhé půlce příštího roku.

„Jsme generace velkejch snů, kdy jsme si museli ty věci sami vydřít, jsme generace hladovejch psů, kdy v první řadě prachy nebyly pro nás to hlavní,“ zdůrazňuje Marpo hned v úvodu novinkového songu, ve kterém popisuje, kudy vedla cesta k vypro-daným sálům. Interpret, kterého na sociálních sítích sledují statisíce fanoušků, má opět hlavní autorský podíl na hudbě i textech z nové nahrávky.

Singl naznačuje, v jakém duchu se právě vydané album nese - po kladném přijetí předchozího Dead Man Walking, na kterém Marpo & TroubleGang překvapili křížením několika žánrů, se znovu rozhodli experimentovat. Tentokrát vedle rapu hrají prim vlivy rockové hudby, včetně metalu, a nechybí ani tvrdá elektronika. Produkci má opět na svědomí Marcus Tran a také Clint Murphy, který pracoval například se zpěvačkou Fergie z Black Eyed Peas. Autorskými nápady přispěli i rapper IronKap, Jan Wohnout, Richard Scheufler junior nebo zpěvačka Lenny. Bicí se natáčely v anglickém Modern World Studios v Tetbury, další nahrávání proběhlo ve studiu Modern Babylon v Teplicích. Album DVA, které patří k nejočekávanějším novinkám podzimu, pot-vrdilo Marpovo unikátní hudební přístup. Tvrdé rockové kytary, nekompromisní elektronické beaty i tradičně velmi otevřené texty, mají ambice rezonovat napříč celou hudební scénou.

„Před lety, když jsme vystupovali v klubech, by nás ani ve snu nenapadlo, že to jednou dotáhneme až na stadiony, kde moc domácích kapel nekoncertuje. V naší kariéře je to milník, a my uděláme vše proto, abychom si koncert s našimi fanoušky užili na maximum. Již teď pracujeme na podobě celé show, v rámci které se naši pódiovou prezentaci pokusíme posunout zas o něco dál. Bude to velká výzva, ale těm jsme v naší historii čelili nejednou.“ Dodává Marpo

Marpo je hlavním tahounem uskupení TroubleGang. Donedávna byl také člen kapely Chinaski, kde působil jako bubeník. Je všestranně nadaný hudebník, který na sobě velmi tvrdě pracuje. Zároveň rád překračuje limity, o což se znovu pokusí se svým TroubleGangem 27. června 2020 v rámci velkolepého koncertu v pražském Edenu.

Zdroj: LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. & ECHO PROMOTION s.r.o.
Tina
(Martina )
sobota 7. 12. 2019 08:00
, Martina . 2019. MARPO & TROUBLEGANG OZNAMUJÍ SVŮJ DOPOSUD NEJVĚTŠÍ KONCERT. Vychytané.cz. [Online] 7. 12. 2019. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=13341. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/MARPO-&-TROUBLEGANG-OZNAMUJÍ-SVŮJ-DOPOSUD-NEJVĚTSÍ-KONCERT
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.112s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.139.237.130
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 03:03