Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

PROGRAM GOLDEN APPLE CINEMA ZLÍN 7.11.19 – 13.11.19

PROGRAM 7.11.19 – 13.11.19 rezervace vstupenek: +420 571 817 255-6 předprodej vstupenek: denně od 9 hodin www.gacinema.cz
Přidat na Facebook
LE MANS '66 PŘEDPREMIÉRA
USA - 2019 - (12) - 153 minut – titulky – CinemArt – drama, akční
Podle skutečného příběhu Ford versus Ferrari
Strhující legendární příběh o tom, jak konstruktér aut Carroll Shelby a britský jezdec Ken Miles postaví pro automobilku Ford revoluční závodní auto Ford GT40, aby s ním mohli zvítězit nad Enzem Ferrarim v závodu 24 hodin Le Mans ve Francii roku 1966.
V roce 1959 je Carroll Shelby (Matt Damon) na absolutním vrcholu, vyhrál nejtěžší motoristický závod na světě 24 hodin Le Mans. Po největší triumfu tohoto neohroženého Texasana přijde drtivá rána – lékaři odhalená srdeční vada mu znemožní pokračovat v závodění. Shelby tak začíná novou kariéru jako velmi vynalézavý konstruktér. Spolupracuje s týmem, do nějž patří i vynikající zkušební jezdec a britský šampión Ken Miles (Christian Bale). Miles je nejen špičkovým závodníkem oddaným své rodině, ale je také nesnesitelně arogantní a naprosto neschopný jakéhokoliv kompromisu.
A právě tento tým automobilových šílenců si najme Henry Ford II, aby pro jeho automobilku navrhli a postavili dokonalé závodní auto. Ford se totiž rozhodně, že se pomstí Enzo Ferrarimu, za to, že nakonec odmítl domlouvané spojení své automobilky s Ford Motor Company. Vozy stáje Ferrari vítězí na okruhu v Le Mans nepřetržitě od roku 1960 až do roku 1965. Shelby, Miles a jejich malý tým jsou odhodláni tomu učinit s pomocí vozu Ford GT40 rázný konec. Proti nim stojí neporazitelné Ferrari, fyzické zákony i jejich vlastní osobní démoni. Navzdory překážkám a omezením, které jim do cesty hází i samotný Ford, musí vyvinout revoluční vozidlo, které převálcuje každého konkurenta. Jejich úsilí si ale vybírá nemalou daň – těmto odvážným mužům to ale za vítězství stojí.
Režie: James Mangold
Hrají: Christian Bale, Matt Damon, Caitriona Balfe, Jon Bernthal

DOKTOR SPÁNEK OD STEPHENA KINGA PŘEDPREMIÉRA
USA - 2019 - (15) - 152 minut – titulky - Vertical Ent. – horor, thriller
Film navazuje na děj filmu Osvícení (Stanley Kubrick) popisující hrůzné události, ke kterým došlo před 40 lety v hotelu Overlook.
Nyní dospělý Dan Torrance (McGregor) se usilovně snaží vyrovnat se svým hrůzným zážitkem z hotelu a najít klid v duši. Vše se ale změní ve chvíli, kdy se setká s Abrou, odvážnou mladou dívkou obdařenou mimořádnými mimosmyslovými schopnostmi označovanými jako „osvícení“. Abra instinktivně vycítí, že Dan má stejné tajuplné nadání jako ona, a obrátí se na něj se zoufalou prosbou o pomoc. Nelítostná bytost Rose a její následovníci totiž čerpají energii z „osvícení“ dalších nevinných dětí a pro dosažení své nesmrtelnosti jsou rozhodnuti udělat cokoliv. Tato nesourodá dvojice spojí své síly a pustí se s Rose do nemilosrdného boje na život a na smrt.
Mike Flanagan režíroval film podle vlastního scénáře na motivy románu Stephena Kinga.
Režie: Mike Flanagan
Hrají: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Jacob Tremblay, Jocelin Donahue

ŽENSKÁ NA VRCHOLU PREMIÉRA
ČR - 2019 - (0) - 109 minut – Bioscop – romantická komedie
... když láska přemůže i bod mrazu
Trochu svérázná svobodná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková) odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s osmiletým synem Mikulášem strávit advent v klidu na horách. Díky hře osudu se však místo v luxusním hotelu ocitá ve vysokohorské chatě, kde samotářský horal Richard (Martin Dejdar) provozuje adrenalinové sporty a žije tu se svou malou dcerkou Zuzou a živelným bratrem Mišem (Marek Němec), uznávaným členem horské služby, milovníkem žen a zábavy. Celá tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena netuší, že v tu samou dobu její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby se za nimi na hory vydali.
Jsou přece Vánoce a rodina musí být pohromadě!
Režie: Lenka Kny
Hrají: Anna Polívková, Boleslav Polívka, Martin Dejdar, Jana Preissová, Marek Němec, Jana Krausová, Danica Jurčová, Roman Pomajbo, Marek Adamczyk, Marek Taclík

BITVA U MIDWAY PREMIÉRA
USA/Čína - 2019 - (12) - 138 minut – titulky - Vertical Ent. – drama, akční
Podle skutečné události
Válečný velkofilm světoznámého režiséra Rolanda Emmericha (Den nezávislosti, Patriot, Godzilla) líčí příběh příslušníků amerického námořnictva a letectva v bitvě u Midway,
která znamenala zlom na pacifickém bojišti druhé světové války.
Hvězdně obsazený film (Luke Evans, Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Aaron Eckhart, Nick Jonas a další) působivě ukáže nejen pozadí konfliktu, ale zejména bitvu samotnou, která doposud nikdy nebyla natočena tak velkolepě. Zároveň nám jednu
z rozhodujících námořních bitev druhé světové války přiblíží i z pohledu japonské armádní elity.
Režie: Roland Emmerich
Hrají: Luke Evans, Woody Harrelson, Patrick Wilson, Mandy Moore, Ed Skrein, Dennis Quaid

BEZ VĚCÍ NAD VĚCÍ (FKS) 13.11. v 10:00 a 14:00
Německo - 2018 - (12) - 111 minut – dabing - Bioscop - komedie
Komediální příběh o tom nedůležitém v současném materiálním světě.
Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství. Jaký by byl váš život, kdybyste se ze dne na den vzdali všech věcí?
Toni miluje svůj kávovar. Paul zbožňuje svůj chytrý telefon. Toni by se rozhodně neobešel bez pilulek na růst vlasů. Paul si nedokáže představit chvíli bez Amazonu, Siri a svých supermódních sneakersek. Oba kamarádi mezi sebou každý den bojují o to, kdo je lepší
a větší borec. Všechno se změní jednoho rána, kdy se oba probudí nazí na zemi v prázdném bytě. Den číslo 1 ve 100denní sázce, kterou včerejšího bujarého večera uzavřeli. Vzdali se všeho, co vlastní. Každý den dostanou zpět pouze jednu ze svých věcí.
Každodenní život se pro Toniho a Paula najednou stává nesmírně komplikovaný, ale zároveň neuvěřitelně jednoduchý. Kolik věcí je v životě opravdu nezbytných?
Režie: Florian David Fitz
Hrají: Florian David Fitz, Matthias Schweighöfer, Miriam Stein, Hannelore Elsner

TERMINÁTOR: TEMNÝ OSUD
USA – 2018 – (15) – 128 minut - titulky – CinemArt – akční
Po dni zúčtování přichází nový den. Linda Hamilton a Arnold Schwarzenegger se vrací ve svých ikonických rolích.
Režie: Tim Miller
Hrají: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Brett Azar

ADDAMSOVA RODINA
ČR – 2019 – (0) – 90 minut - dabing – Forum Film – animovaný
Myslíte, že vaše rodina je divná? Zvažte to. Každá rodina je jiná, ale Addamsova rodina je úplně podivná. Jsou strašidelní. Jsou šílení. A stěhují se do nového domova. Velká zábava začíná.
Režie: Greg Tiernan, Conrad Vernon

STÁHNI A ZEMŘEŠ
USA - 2019 - (15) - 100 minut – titulky - Vertical Ent. - thriller, horor
Smrt? Na tu je tu appka.
Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet?
Režie: Justin Dec
Hrají: Anne Winters, Elizabeth Lail, Peter Facinelli, Charlie McDermott

SNĚŽNÝ KLUK
USA - 2019 - (0) – 97 minut – dabing – CinemArt – animovaná komedie, dobrodružný
Dívka s exotickým jménem Yi je typická puberťačka, která má problém zapadnout, protože jí okolí buď nerozumí, nebo příšerně štve. Útěchu nachází v bunkru na střeše svého domu, kde se na svět dá aspoň koukat s nadhledem. Jednoho dne však ve svém útočišti objeví obrovskou bílou chlupatou kouli, z níž se vyklube mladý yetti, sněžný kluk, kterému Yi začne říkat Everest. Není to náhoda, nejvyšší hora světa je totiž domovem těchto bájných himalájských monster a mladý yetti netouží po ničem jiném, než se tam vrátit. Jenže jak má tenhle mýty opředený tvor urazit stovky kilometrů, aniž by si ho někdo všimnul? Diskrétnost je důležitá i kvůli tomu, že po něm pátrá nechutně bohatý sběratel kuriozit Burnish, který ho už jednou chytil a pak ho jeho neschopní zaměstnanci nechali utéct. Pomocnou ruku Everestovi podá právě Yi se svými dvěma kamarády. Odměnou za odvážné rozhodnutí doprovodit sněžného kluka domů jim bude napínavá cesta plná zábavy, dobrodružství a zázraků, vedoucí až na nejvyšší místo na Zemi.
Režie: Jill Culton, Todd Wilderman

ZOMBIELAND: RÁNA JISTOTY
USA – 2019 – (15) – 97 minut - Falcon – akční, komedie, horor
Deset let poté, co se Zombieland stal hitem a kultovní klasikou, se hlavní protagonisté (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslinová a Emma Stoneová) opět spojili s režisérem Rubenem Fleischerem (Venom) a původními autory Rhettem Reesem a Paulem Wernickem (Deadpool) ve filmu Zombieland 2: Rána jistoty. V pokračování napsaném Rhettem Reesem, Paulem Wernickem a Davem Callahamem projde naše čtveřice zabijáků komickým zmatkem přes Bílý dům a srdce země. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi. Ze všeho nejvíc je ale ohrožují narůstající problémy jejich vlastní, chatrné improvizované rodiny.
Režie: Ruben Fleischer
Hrají: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson

POSLEDNÍ ARISTOKRATKA
ČR/SR - 2019 - (0) - 110 minut – Falcon - komedie
Rodilý Newyorčan Frank (Hynek Čermák) získá díky svým šlechtickým předkům dávné rodové sídlo – zámek Kostka. Potomek emigrantů se tak po více než čtyřiceti letech chystá s dcerou Marií (Yvona Stolařová) a temperamentní ženou Vivien (Tatiana Vilhelmová) na velký návrat do Čech. Čerství aristokraté jsou neznalí místních poměrů a nepolíbení českou realitou, někdejší vlast a zámecký život znají jen z prastarých vyprávění příbuzných. Záležitosti spojené s navrácením majetku pro ně řeší právní zástupce Benda (Vojtěch Kotek). Po příjezdu rodina zjišťuje, že se zámek nachází ve stavu pozvolného rozkladu, stranou veškerého společenského dění. Jedinými stálými obyvateli Kostky jsou zpátečnický kastelán Josef (Martin Pechlát), bodrá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová) a hypochondrický údržbář Krása (Pavel Liška). Zatímco osazenstvo Kostky pozvolna procitá z mátožného spánku porevolučních devadesátých let, rodina Kostkových stojí před těžkou volbou, zda generacemi vybudované sídlo prodat a vrátit se do Ameriky, nebo se pokusit zámek Kostka zachránit. Film vznikl podle stejnojmenné knihy Evžena Bočka.
Režie: Jiří Vejdělek
Hrají: Hynek Čermák, Tatiana Vilhelmová, Yvona Stolařová, Eliška Balzerová, Martin Pechlát, Vojtěch Kotek, Pavel Liška, Zdeněk Piškula, Tatiana Pauhofová, Zdenka Procházková, Petr Nárožný, Dana Syslová a další

ZLOBA: KRÁLOVNA VŠEHO ZLÉHO 3D
USA - 2019 - (0) – 119 minut – dabing – Falcon – fantasy, rodinný
Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce.
Režie: Joachim Rønning
Hrají: Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Harris Dickinson, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville

JOKER
USA – 2019 – (15) – 122 minut – titulky/dabing – Vertica Ent. – thriller, drama
Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. Film, ve kterém uvidíme i legendárního Roberta De Nira, natočil režisér Todd Phillips – tvůrce snímku: „Borat“ a trilogie: „Pařba ve Vegas”, „Pařba v Bangkoku” a „Pařba na třetí“.
Režie: Todd Phillips
Hrají: Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert De Niro, Marc Maron, Brett Cullen

OVEČKA SHAUN VE FILMU: FARMAGEDDON
VB/USA/FR – 2019 – (0) – 87 minut – dabing – Bohemia MP – animovaný
Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem ve zbrusu novém filmovém dobrodružství.
Protože má Shaun jako vždy plná kopýtka práce s drážděním farmáře a Bitzera, ani si nevšimne podivných světel oznamujících tajemného návštěvníka z jiné galaxie…
Poblíž farmy havaruje jedna pěkná mimozemská rošťanda. Seznamte se s Lu-Lou! Její nadpřirozené síly a lumpárny galaktické velikosti jsou přesně to pravé ořechové pro nezbedného Shauna. Ten se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi zachránit malou návštěvnici před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom?
Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom až do hlubokého vesmíru. Jo a cesta tam vede skrz automyčku!
Režie: Will Becher, Richard Phelan

ROMÁN PRO POKROČILÉ
ČR – 2019 – (12) – 95 minut – Bohemia MP
Jaký je život rozvedených mužů, oddělených naštvanou exmanželkou od stolu, lože a účtu? Jak zapůsobí rozvod na jejich morálku a sebevědomí?
Hlavní hrdina Rudolf (Marek Vašut), noblesní šarmantní světák, je po rozvodu způsobeném nerozvážnou milostnou avantýrou nucen přestěhovat se z přepychu velkoměsta do venkovského hotelu, který vlastní se svým prostopášným bratrem Arnoštem (Miroslav Etzler). Rozladěn nastalou situací zmítá se Rudolf mezi odhodláním usadit se v klidném monogamním vztahu, a svody, jež mu denně servíruje notorický flamendr a sukničkář Arnošt.
A jako by za trest nestačila kocovina, musejí se pánové vypořádat i s protivnou a všeho schopnou majitelkou sousedního hotelu (Jitka Čvančarová), které tak nějak omylem vyhlásili válku. Díky vytrvalému výchovnému působení hotelové recepční Nikoly (Berenika Kohoutová) se Rudolf ovšem přece jen pokusí navázat monogamní vztah, z něhož se ke všeobecnému překvapení vyvine vážná známost. Svět je ale malý a lež má krátké nohy. Obzvláště když role „deux ex machina“ připadne Rudolfově exmanželce Marii (Vanda Hybnerová). Stranou dění ovšem nezůstane ani Rudolfův a Mariin podivínský syn Bohdan (Vincent Navrátil), který svým rodičům nedaruje vůbec nic.
Režie: Zita Marinovová
Hrají: Marek Vašut, Jitka Čvančarová, Vanda Hybnerová, Miroslav Etzler, Berenika Kohoutová, Vincent Navrátil

PŘES PRSTY
ČR - 2019 – (12) – 101 minut - CinemArt – komedie
Nová komedie Petra Kolečka o lásce pod volejbalovou sítí, a hlavně o tom, že člověk sice udělá hodně chyb, ale přesto vždycky přijde od života nová šance.
Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beachvolejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které beachvolejbalu obětují všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá Jíra, svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí (Jiří Langmajer).
Režie: Petr Kolečko
Hrají: Petra Hřebíčková, Denisa Nesvačilová, Jiří Langmajer, Vojta Dyk, Jakub Prachař, Marek Taclík, Igor Chmela

ANGRY BIRDS VE FILMU 2
USA - 2019 - (0) – 97 minut - dabing - Falcon – animovaný, dobrodružný, komedie
Rozzlobení nelétaví ptáci a zákeřní zelení vepři jsou opět ve při v animovaném komediálním snímku Angry Birds ve filmu 2. Když se objeví nový nepřítel, který hrozí zničením Ptačího i Prasečího ostrova, spojí Rudohněv (alias Ruďák), Žluťas, Bombas, Orel Vazoun a Žluťasova sestra Stříbrnka síly s velevepřem Leonardem, jeho asistentkou Courtney a vepřovým sádlem mazaným vynálezcem Garrym. Supertým bývalých zapřisáhlých nepřátel se vydává na misi, jejímž cílem je zachránit domovy ptáků i vepřů.
Režie: Thurop Van Orman

TOY STORY 4: PŘÍBĚH HRAČEK
USA - 2019 - (0) – 100 minut - dabing - Falcon – animovaný
Dobrodružství na každém kroku
Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět.
Režie: Josh Cooley

LVÍ KRÁL 3D
USA - 2019 - (0) – 118 minut - dabing – Falcon – dobrodružný, rodinný
Snímek Lví král od studia Disney, jenž režíroval Jon Favreau (Kniha džunglí), se odehrává v africké savaně, kde se narodil budoucí panovník všeho živého. Malý lví princ Simba zbožňuje svého otce, lvího krále Mufasu, a připravuje se na svou budoucí vládu. Avšak ne všichni se z malého Simby radují. Mufasův bratr Scar, původní následník trůnu, spřádá své vlastní, temné plány. Souboj o Lví skálu plný intrik, dramat a po nečekané tragédii skončí Simbovým vyhnanstvím. Za pomoci dvou nových přátel musí Simba dospět a stát se tím, kým je mu souzeno být.
Režisér Jonh Favreau vypráví animovanou klasiku za pomoci nových filmových technologií a uvádí známé postavy na stříbrné plátno zcela novým, realistických způsobem.
Režie: Jon Favreau

TAJNÝ ŽIVOT MAZLÍČKŮ 2
USA - 2019 - (0) – dabing – 86 minut - CinemArt – animovaná komedie
V prvním díle jsme zjistili, co dělají naši zvířecí kamarádi, když jsou sami doma. Teď se dozvíme, co se jim honí hlavou, když skončí v rukou veterináře, nebo když se v jejich teritoriu objeví vetřelec v podobě dítěte.
Režie: Chris Renaud
V čes. znění: Kryštof Hádek, David Novotný, Vanda Hybnerová, Martin Dejdar

AKCE

CONCERTO/ENIGMA VARIACE/RAYMONDA ACT III 11.11.
Záznam přenosu z Královského baletu v Londýně - (12) - 180 minut
Smíšený program tří choreografií prezentuje všestrannost baletního souboru Královské opery od klasických začátků, jaké položil svým dílem Marius Petipa, po domácí choreografy, kteří prosadili britský balet na světové scéně.
Petipův balet v úpravě slavného Rudolfa Nureyeva – Raymonda Act III je jiskřivou a precizní technikou naplněnou ukázkou ruského klasického baletu v jednom dějství. Ashtonovy Enigma variace jsou v každém směru britské – od Elgarovy partitury a dobové výpravy Julie Trevelyan Oman až po Ashtonův rukopis představují esenci britského baletu. Program doplňuje choreografie nazvaná Concerto, MacMillanova fúze klasické techniky s moderním myšlením a ukazuje tak celou šíři dědictví Královského baletu.
Choreografie: Kenneth MacMillan, Frederick Ashton, Rudolf Nurejev podle Maria Petipy Hudba: Dmitrij Šostakovič, Edward Elgar, Alexander Glazunov 250,-

Malé kino (na zlínských Ateliérech)

ŽENSKÁ NA VRCHOLU PREMIÉRA 7. – 10.11. 19:00
ČR - 2019 - (0) - 109 minut – Bioscop – romantická komedie
... když láska přemůže i bod mrazu
Trochu svérázná svobodná majitelka biokavárny Helena (Anna Polívková) odjíždí na popud své tety Ely (Jana Krausová) s osmiletým synem Mikulášem strávit advent v klidu na horách. Díky hře osudu se však místo v luxusním hotelu ocitá ve vysokohorské chatě, kde samotářský horal Richard (Martin Dejdar) provozuje adrenalinové sporty a žije tu se svou malou dcerkou Zuzou a živelným bratrem Mišem (Marek Němec), uznávaným členem horské služby, milovníkem žen a zábavy. Celá tahle nesourodá partička se ve sněhem zapadané Samotě rozhodně nenudí. A to Helena netuší, že v tu samou dobu její starostlivá milující matka (Jana Preissová) donutí protestujícího otce (Bolek Polívka), aby se za nimi na hory vydali.
Jsou přece Vánoce a rodina musí být pohromadě!
Režie: Lenka Kny
Hrají: Anna Polívková, Boleslav Polívka, Martin Dejdar, Jana Preissová, Marek Němec, Jana Krausová, Danica Jurčová, Roman Pomajbo, Marek Adamczyk, Marek Taclík

SNĚŽNÝ KLUK 9. – 10.11. 17:00
USA - 2019 - (0) – 97 minut – dabing – CinemArt – animovaná komedie, dobrodružný
Dívka s exotickým jménem Yi je typická puberťačka, která má problém zapadnout, protože jí okolí buď nerozumí, nebo příšerně štve. Útěchu nachází v bunkru na střeše svého domu, kde se na svět dá aspoň koukat s nadhledem. Jednoho dne však ve svém útočišti objeví obrovskou bílou chlupatou kouli, z níž se vyklube mladý yetti, sněžný kluk, kterému Yi začne říkat Everest. Není to náhoda, nejvyšší hora světa je totiž domovem těchto bájných himalájských monster a mladý yetti netouží po ničem jiném, než se tam vrátit. Jenže jak má tenhle mýty opředený tvor urazit stovky kilometrů, aniž by si ho někdo všimnul? Diskrétnost je důležitá i kvůli tomu, že po něm pátrá nechutně bohatý sběratel kuriozit Burnish, který ho už jednou chytil a pak ho jeho neschopní zaměstnanci nechali utéct. Pomocnou ruku Everestovi podá právě Yi se svými dvěma kamarády. Odměnou za odvážné rozhodnutí doprovodit sněžného kluka domů jim bude napínavá cesta plná zábavy, dobrodružství a zázraků, vedoucí až na nejvyšší místo na Zemi.
Režie: Jill Culton, Todd Wilderman

Lenny
(Lenka Nosková)
pondělí 4. 11. 2019 20:00
Nosková, Lenka. 2019. PROGRAM GOLDEN APPLE CINEMA ZLÍN 7.11.19 – 13.11.19. Vychytané.cz. [Online] 4. 11. 2019. [Citace: 26. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=13291. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/PROGRAM-GOLDEN-APPLE-CINEMA-ZLÍN-7.11.19-–-13.11.19
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.093s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.131.106
Serverový čas: sobota 26. října 2024 07:38