Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

New York, Londýn, Miláno a Bzenec..

Nová návrhářská ikona v Česku? Poslední srpnový víkend roku 2008 se areál zámeckého parku v Bzenci přemění v malou Mekku módního průmyslu. Mladá, talentovaná módní návrhářka, studentka oboru design oděvu na Fakultě multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, Miroslava Horká zde představí v sobotu 30.8.2008 v 17:00 hodin svou debutovou kolekci.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Maybe Me, Maybe You.
sobota 30. srpna 2008 17:00
(konec +- neděle 31. srpna 2008 00:00)
Zámek/zámecký park Bzenec
Bzenec (CZ)
„MAYBE ME. MAYBE YOU“

Modely vznikaly měsíce, stejně jako koncept celé módní přehlídky. „Chvílemi jsem již necítila při šití konečky prstů, chvílemi jsem se chtěla vzdát, ale pak jsem si představila všechno to vzrušení a krásu na přehlídkovém mole a to mě nutilo pracovat dál,“ komentuje nelehké chvilky pracovního nasazení sama autorka.

Na přehlídce bude představeno celkem 19 modelů, mezi nejzajímavější kousky patří květinové společenské šaty, modrý saténový overal, krátké černé šaty zdobené peříčky a možná bude předvedena i jedna svatební róba, nicméně se všichni mohou těšit na spoustu překvapení v podobě trendové, neobvyklé i extravagantní módy.

Ve všech modelech by se ráda viděla nejedna z příslušnic dámského pohlaví. I k tomu bude ženám i jejich štědrým protějškům dána možnost. Téměř všechny šaty budou vydraženy ve prospěch nadačního fondu Kopretina, některé přímo na místě, jiné prostřednictvím serveru Aukro, který tuto akci podpořil.

„Mirka se rozhodla věnovat výtěžek z prodeje šatů na dobrou věc a my jsme tento nápad samozřejmě s radostí přijali a podpořili,“ poznamenala jedna z produkčních Bára Černá.
„Nadační fond Kopretina jsme vybrali zejména proto, že sídlí nedaleko Bzence – ve Vřesovicích a podporuje úroveň výchovné a vzdělávací práce ve zdejší mateřské i základní škole a dětském domově,“ dodala druhá produkční Terezie Diehlová.

Kromě šatů budou vydraženy také obrázky dětí z dětského domova, který právě Kopretina podporuje.

Pokud bude počasí přát, celá akce včetně samotné přehlídky se uskuteční pod otevřeným nebem, v kouzelném prostředí bzeneckého zámeckého parku. Toto místo, kde se snoubí překrásná příroda s liniemi lehce tajemného pseudogotického zámku, se autorce modelů otevřelo jako třináctá komnata a přineslo jí mnoho inspirace při její živelné, barvité tvorbě.

Módní show doprovodí svými elektronickými kreacemi propojenými s vážnou hudbou brněnský DJ Shaff.

VIP hostem této benefiční akce se stane patronka nadačního fondu Kopretina Pavlína Sénič, sólistka státní opery Praha, která poctí diváky svým zpěvem a představí nadační fond.

.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 29. 8. 2008 17:00
Prachař, Štěpán. 2008. New York, Londýn, Miláno a Bzenec... Vychytané.cz. [Online] 29. 8. 2008. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1310. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/New-York,-Londyn,-Milano-a-Bzenec..
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.13s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.68.104
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:17