Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Heineken Show: Republikou projede speciální ledový kamion

Ledový kamion, ve kterém se uskutečnila velkolepá netradiční roadshow Heineken Extra Cold Experience, zavítal v České republice do pěti velkých měst (Praha - 30. 8., Hradec Králové - 1. 9., Brno - 3. 9., Ostrava - 5. 9. a Zlín - 7. 9.). Extra Cold Heineken, extra ledové pivo značky Heineken, si zájemci mohou v rámci této roadshow sami načepovat v ledovém baru, který je součástí kamionu.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Roadshow Heineken Extra Cold Experience
neděle 7. září 2008 16:00
(konec +- neděle 7. září 2008 23:00)
náměstí Práce
Zlín (CZ)
Připravena je i řada netradičních soutěží, například ve vysekávání různých tvarů z ledu, zájemci se mohou nechat uzavřít do velkého průhledného boxu a ve „vánici“ chytat výherní „vločky“, atraktivní jistě bude také jízda na snowboardovém simulátoru.

Heineken Extra Cold Experience návštěvníkům přinese netradiční zážitek. Budou postupně vpouštěni do ledového kamionu, kde projdou různými fázemi ochlazování - až dokud nevstoupí do ledového baru, ve kterém bude -8 °C. Stoprocentně poznají rozdíl mezi venkovní teplotou a chladem uvnitř - na vlastní kůži pocítí, při jak nízké teplotě je v kamionu pivo čepováno. Extra Cold Heineken je nový způsob servírování a podávání klasického prémiového piva Heineken - a to při výrazně nižší teplotě, než je zvykem. Díky tomu, že je Heineken zchlazen na 2 stupně Celsia a navíc je čepován ze speciální nachlazené pípy do namražených sklenic, je jeho chuť jemnější a intenzivnější. Současně je mírně potlačena jeho hořkost, přičemž vynikne unikátní vůně a snadněji se pije. Nízká teplota a namražená sklenice je kombinace, která zaručuje skvělé osvěžení a vychlazený i ten poslední doušek piva.

Zatímco venku rtuť teploměru vyšplhá vysoko nad nulu, v ledovém baru, kde z pípy poteče pivo Heineken, bude teplota skutečně pod bodem mrazu. U vchodu do „ledového kamionu“ si návštěvníci obléknou zimní bundu, dostanou i ušanku, také namraženou sklenici Heineken. Postupně projdou kamionem až k jedinečnému ledovému baru, kde si mohou pivo sami načepovat, nebo jim ho načepuje hosteska - a rozjede se vizuální a hudební show… Tuto možnost však bude mít v každém městě (kvůli zachování kvality ledu) exkluzivně jen 350 osob.



Kapacita je sice omezena, nicméně nikdo nemusí mít předem strach, že se do baru nedostane. Každý má totiž stejnou šanci, takže předem není nic ztraceno. Stačí vyhrát v některé z četných soutěží, které jsou v rámci akce přímo na místě pořádány. Jednou z možností je nechat se zavřít v průhledném velkém boxu, ve kterém se spustí „sněhová vánice“. Úkolem soutěžícího bude ve velmi husté vánici polapit co nejvíce „vloček“, které jsou nositeli výher. Další soutěží bude jízda na snowboardovém simulátoru – v daných časových rámcích vždy zvítězí ten, kdo se na něm udrží nejdéle. Kdo bude chtít vstoupit do kamionu nebo vyhrát některou z dalších cen, může se zúčastnit i soutěže v otesání dárku, který je zamražen do ledu.

Návštěvníci si budou moci pořídit i památku na tento netradiční zážitek - stačí, když se nechají ve fotozóně se svým Heinekenem v ruce vyfotit – a to například se šerpou při výstupu na Mount Everest, na koncertě Rolling Stones, případně po boku slavných celebrit. Zájemci si budou moci vybrat libovolné pozadí.



Vstup do ledového baru bude možné vyhrát nejen v některé z uvedených soutěží, ale rovněž v rámci promo akce, která se v každém městě uskuteční vždy týden před zahájením roadshow. Hostesky ve vybraných barech a klubech budou hosty vybízet k ochutnání piva značky Heineken. Pokud si zákazník toto pivo koupí, dostane stírací los s kódem, který zašle SMS zprávou. Ihned tak zjistí, jestli vyhrál vstup do „ledového kamionu“. Hostesky budou v ulicích měst chodit i v den konání roadshow. Budou zvát obyvatele k návštěvě akce a předávat jim letáky, které obsahují detailnější informace o tomto unikátním projektu.

Dodejme, že ledový kamion vyrazil na svou cestu již 6. května z Holandska a svou jízdu po více než deseti zemích zakončí v listopadu až v jižní Americe.

Termíny a místa konání roadshow v ČR (pro veřejnost otevřeno vždy od 16 do 22 hod., sraz novinářů je v každém městě ve 14.00 hod.):
30. 8. – Praha, u holešovického Výstaviště;
1. 9. - Hradec Králové, u OD Futurum;
3. 9. - Brno, u OD Olympia;
5. 9. - Ostrava, Škroupova ulice (u Stodolní ulice);
7. 9. - Zlín, náměstí Práce.

Zdroj: TZ Heineken Česká republika
www.Heineken.cz



majkl
(Michal Gaja)
pátek 29. 8. 2008 08:00
Gaja, Michal. 2008. Heineken Show: Republikou projede speciální ledový kamion. Vychytané.cz. [Online] 29. 8. 2008. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1308. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Heineken-Show:-Republikou-projede-specialni-ledovy-kamion
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.098s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.128.79.88
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 09:27