Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Splašený hřebec paralyzoval dopravu ve Vsetíně

Přibližně dvacet minut byla v úterý ráno ochromena doprava v centru Vsetína. Důvodem byl volně pobíhající splašený hřebec. Scéna jako z komedie nakonec dobře dopadla - zvíře se nakonec podařilo odchytit a předat majitelce a nikomu se nic nestalo.
Přidat na Facebook
První hlášení o volně pobíhajícím hřebci dostali vsetínští strážníci krátce před devátou hodinou ranní. „Z oznámení vyplynulo, že kůň se volně pohybuje na silnici na Jasence. Tam se jej ale nepodařilo chytit, protože byl splašený a utíkal směrem do centra,“ popisuje situaci ředitel vsetínských strážníků Nikolaj Martinák.

Do odchytu se proto zapojili i policisté a dokonce i někteří kolemjdoucí. „Díky policejním posilám se nám jej podařilo zahnat do průjezdu v Komerční bance a tam si jej vyzvedla jeho majitelka,“ pokračuje Martinák. S tou však bude vedeno správní řízení. „Tím, že se její kůň pohyboval bez doprovodu volně po komunikaci, se dopustila přestupku a hrozí jí pokuta až dva a půl tisíce,“ uzavřel šéf strážníků.









Zdroj: www.beskydtv.cz


majkl
(Michal Gaja)
středa 27. 8. 2008 08:00
Gaja, Michal. 2008. Splašený hřebec paralyzoval dopravu ve Vsetíně. Vychytané.cz. [Online] 27. 8. 2008. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1307. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Splaseny-hrebec-paralyzoval-dopravu-ve-Vsetine
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.033s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49