Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

JUNGLE & DNB ARENA NA SEMTEX CULTURE

Sobota posledního prázdninového víkendu bude v Mariánském Údolí u Brna patřit dalšímu ročníku Semtex Culture. Nabídne tahouny jako Shaggy nebo Kosheen a Jungle & DNB arenu hned s pěticí hvězd britské drum & bassové scény: Chase & Status, D-Bridge, Storm, Bad Company UK a Silent Witness.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Semtex Culture 2008
sobota 30. srpna 2008 17:00
(konec +- neděle 31. srpna 2008 00:00)
Mariánské údolí - Líšeň
Brno (CZ)
Letos si každý drum & bassový fanoušek může po festivalech Let it Roll nebo Summer of Love užít již třetí noc pod širým nebem s napěchovaným zahraničním line-upem. Dominuje mu duo Chase & Status, které chrlí jeden hit za druhým pro labely jako Ram nebo Bingo, dále bývalý člen Bad Company D-Bridge stejně jako jeho kolegové Maldini & Pegas, kteří coby projekt Bad Company UK nadále tento legendární spolek reprezentují. Zahraje ale i DJka Storm nebo mladý talent industriálem ovlivněného d’n‘b, Silent Witness. Pro doprovod D-Bridge a Storm byl navíc vybrán kvalitní MC ze stáje Shogun Audio: SP:MC.

Z Polska pak dorazí One Way a domácích se předvede česká špička ve složení Suki, IM Cyber, Akira, X.Morph a Blulajta. Komu by nestačilo dvanáct hodin naplněných všemi možnými odrůdami drum & bassu k prasknutí, může si skočit na live stage, kde vystoupí Shaggynebo Kosheen. Techno stage pak nabídne německou legendu Thomase Schumachera nebo X-Press 2. Zajít si můžete i na hip-hop nebo do Red Zone stanu.

Navnadit se na drum & bassovou nálož můžete stáhnutím setu, který je složen z tracků vystupujících DJs. Naleznete ho pod tímto odkazem Naleznete ho pod tímto odkazem

Vstupenky na festival zakoupíte v předprodejích za 450 Kč, na místě pak za 550 Kč. První hudba se rozezní od 17:00, Jungle & DNB Arena odstartuje v 18:00. Více informací o festivalu naleznete na www.semtexculture.cz
majkl
(Michal Gaja)
pondělí 25. 8. 2008 08:00
Gaja, Michal. 2008. JUNGLE & DNB ARENA NA SEMTEX CULTURE. Vychytané.cz. [Online] 25. 8. 2008. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1302. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/JUNGLE-&-DNB-ARENA-NA-SEMTEX-CULTURE
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.116s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.17.159.48
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:52