Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Balaton Sound oznamuje Sean Paula, KSHMR a spoustu hip-hopu!

Beach festival Balaton Sound rozšiřuje seznam hvězd o jména Sean Paul, KSHMR, Desiigner, Denzel Curry a řadu dalších nejen z EDM, ale i z hip-hop scény.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Balaton Sound 2019
středa 3. července 2019 21:00
(konec +- čtvrtek 4. července 2019 04:00)
Jezero Balaton
Zamárdi (Maďarsko)
O patnáct položek vzroste program festivalu, kterému vévodí Armin van Buuren, Marshmello, Tiesto, Jess Glynne, The Chainsmokers. G-Eazy a DJ Snake.

CBalaton Sound trvá pět dní na pláži maďarského jezera Balaton u vesnice Zamárdi. Festival nabízí non-stop trvající letní party, ke které se letos připojí také jamajská superstar Sean Paul. Autor řady hitů z minulosti aktuálně na novém singlu “Boasty” spolupracoval s jmény jako Stefflon Don, Wiley a Idris Elba.



V sobotu 6. července rozproudí Balaton Sound anglický multitalent Youngr, ten při svých vystoupeních používá více než 10 nástrojů a díky nim tvoří veškerou hudbu živě. Na programu je i dvakrát platinový umělec MadeinTYO s albem Sincerely, TOKYO vydaným v roce 2018 a americký rapper Desiigner, autor singlu Panda, který se na Spotify pyšní téměř 800 miliony přehrání.

Závěrečný den bude patřit globální superstar KSHMR. Tento DJ z Kalifornie spolupracoval snad s každým od Waka Flocka, Kylie až po DJ Tiësto, což je mimo jiné jeden z letošních headlinerů festivalu Balaton Sound. Program obohatí americký producent a DJ Valentino Khan, známý díky singlu Deep Down Low a pro svoji spolupráci s umělci jako Skrillex nebo Steve Aoki. Dorazí i floridský rapper Ski Mask The Slump God, kterého proslavila kolaborace s loni zesnulým hip -hoperem XXXTENTACION.



Fanoušci se mohou těšit na americkou hip-hopovou star, rapperku Saweetie, ta o sobě dala vědět skladbami ICY GRL a Up Now ve spolupráci s G-Eazy. Její vystoupení nastartuje ve čtvrtek 4. července divoký festivalový víkend, během kterého se představí holandský DJ Sam Feldt a rapper Denzel Curry, známý pro svůj hit Ultimate. Dále vystoupí rapper, zpěvák a tanečník Buddy a také elektronické alternativní duo Missio.

Letošní line-up vypadá jako jeden z nejlepších v historii festivalu a v nadcházejících týdnech nás čekají další jména. K dispozici jsou 5denní (od 225 Euro), 4 denní (od 199.00 Euro) a 3 denní (od 179 Euro) permanentky. Denní vstupenky začínají na ceně od 68 Euro.



Dodal: Přemysl Štěpánek
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 19. 3. 2019 08:00
Chovancová, Michaela. 2019. Balaton Sound oznamuje Sean Paula, KSHMR a spoustu hip-hopu!. Vychytané.cz. [Online] 19. 3. 2019. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12898. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Balaton-Sound-oznamuje-Sean-Paula,-KSHMR-a-spoustu-hip-hopu!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.071s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.149.233.6
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 10:34