Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Too Many Zooz a taneční party na živé nástroje

Newyorské buskerské trio Too Many Zooz může vděčit svému úspěchu hlavně sociálním sítím.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Too Many Zooz
neděle 18. listopadu 2018 21:00
(konec +- pondělí 19. listopadu 2018 04:00)
Fléda
Brno (CZ)
Před třemi lety je totiž náhodný kolemjdoucí natočil, jak hrají v metru a z buskerů se rázem stala virální senzace. Poté, co jejich videa obletěla celý svět, vyprodali i pražský klub Roxy a teď je čeká i první zastávka v Brně. Jejich koncert proběhne 5. listopadu 2018 na Flédě a vstupenky (490 Kč) se budou prodávat na webu fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketmaster. Show se koná v rámci série [loveit] sound podporované Jägermeisterem.

Členové kapely Too Many Zooz se potkali na Manhattan School of Music a aby si jako studenti přivydělali, začali hrát v ulicích i v metru. Leo Pellegrino (barytonsaxofon), Matt "Doe" Muirhead (trubka) a David "King of Sludge" Parks (bicí) si vedli tak dobře, že netrvalo dlouho a na jejich buskerské show chodili lidé do metra cíleně a z Too Many Zooz se stala kultovní městská kapela. Když se záznamy jejich koncertů začaly šířit online a vystoupení navštěvovalo čím dál více lidí, bylo jasné, že se právě zrodila nová skupina, která se z ulic vydá na své vlastní koncerty.



V roce 2015 vyjeli Too Many Zooz jako kapela vůbec poprvé na turné po malých klubech v USA. O rok později vydali svou první desku Subway Gawdz a dalším obrovským úspěchem byla spolupráce s Beyoncé na jejím albu Lemonade a doprovázení ji na vystoupení při předávání CMA Awards 2016.

Na svém kontě mají Too Many Zooz čtyři EP a jedno studiové album. Posluchače si získali svým neuvěřitelným smyslem pro rytmiku a chytlavé melodie. Kapela se vrací ke kořenům jazzu, rocku i africké hudby, nápaditě je kombinuje s prvky EDM nebo housu. Tento druh hudby sami členové označují jako „brass house“. Zásadně však tvoří bez použití elektronických nástrojů a efektů.

Zdroj: Fource
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 6. 8. 2018 18:00
Chovancová, Michaela. 2018. Too Many Zooz a taneční party na živé nástroje. Vychytané.cz. [Online] 6. 8. 2018. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12432. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Too-Many-Zooz-a-tanecni-party-na-zive-nastroje
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.103s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.9.7
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:16