Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Pohodový 26. ročník festivalu Benátská! s Impulsem skončil

Přišlo na něj přes 40 000 návštěvníků.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Benátská! s Impulsem 2018
čtvrtek 26. července 2018 15:00
(konec +- pátek 27. července 2018 00:00)
Areál Vesec
Liberec (CZ)
Skvělou podívanou a výborným zážitkem se stal pro všechny hudby milovné 26. ročník festivalu Benátská! s Impulsem (26.- 29. 7.). Už pošesté se konal v příjemném areálu ve Vesci u Liberce, letos dorazilo do festivalového areálu přes 40 000 návštěvníků.

Rekordní návštěvností začal prodloužený hudební víkend ve čtvrtek 26. 7. večírkem pro nedočkavé (přišlo na něj 9000 lidí), během kterého zahrála skupina Olympic s některými členy z původní sestavy z let 1963 – 1965, vystoupily také kapely Jelen, Doctor P.P., Turbo a další.



V pátek pokračoval hudební program zahraničními hvězdami: Bonnie Tyler a Guano Apes, jimž zdatně sekundovaly kapely Divokej Bill, Tublatanka, Vypsaná fixa, Jasná páka a v hudebním stanu Rádia Impuls Eddie Stoilow, Katka Knechtová a další. Pro tým Bonnie Tyler byla Benátská! s Impulsem skutečným zážitkem, jak se vyjádřil její road manager: „Benátská je skvěle zorganizovaný festival, pohodový, s úžasnou atmosférou. Podle nás rozhodně snese srovnání se zahraničními festivaly a jsme moc rádi, že jsme zde mohli hrát!“



V sobotu odehrál 90 minutový koncert Jarek Nohavica, který jinak festivalovými vystoupeními šetří, ale pro Benátskou! s Impulsem udělal již podruhé výjimku. Dále si návštěvníci užili legendy české populární hudby Marii Rottrovou a Mira Žbirku, ale také Anetu Langerovou, Mirai, Xindla X, Bena Cristovaa, TH!S a další. Festivalový program zakončoval v brzkých ranních nedělních hodinách Mejdan Rádia Impuls v Hudebním stanu Rádia Impuls a dalších dvou after party zónách.



Jaký byl letošní 26. ročník festivalu Benátská! s Impulsem za pořadatele shrnuje Petr Pečený: „Letošní ročník jsme si opravdu užili a věřím, že návštěvníci s námi! Snažíme se dělat hudební i doprovodný program, jak nejlépe umíme, a věřím, že vzrůstající počet návštěvníků to jenom dokládá. Všichni si pochvalovali skvělou pohodovou atmosféru, čistý areál a kvalitní služby. Každý rok se posouváme dopředu. Dnešním dnem pro nás začínají přípravy na ročník další.“



Benátská! s Impulsem tradičně nabídla doprovodný program, skvělé služby, kvalitní kuchyni, regionální potraviny, tradiční festivalovou vinárnu, nejdelší vodní skluzavku na hudebních festivalech v ČR a spoustu dalších věcí.

Benátská! s Impulsem je Čistým festivalem. My odpad třídíme!

Benátská! s Impulsem je bezbariérovým festivalem.

Na Benátskou! s Impulsem můžete i se stanem či karavanem.

Veškeré informace k festivalu Benátská! s Impulsem jsou k dispozici na www.benatska.cz

Další odkazy:
www.benatska.cz
http://www.facebook.com/benatskanoc.cz
http://plus.google.com/+BenatskanocCz
http://twitter.com/benatskanoccz
http://www.youtube.com/channel/UCYaxFuYPRlW5kOI4ufm6RIg
http://www.instagram.com/benatska/

Dodala: Johana Turner
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 30. 7. 2018 18:00
Chovancová, Michaela. 2018. Pohodový 26. ročník festivalu Benátská! s Impulsem skončil. Vychytané.cz. [Online] 30. 7. 2018. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12424. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Pohodovy-26.-rocnik-festivalu-Benatska!-s-Impulsem-skoncil
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.183s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.12.146.111
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:00