Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Britská senzace alt-J konečně poprvé v Brně

Jednu z nejúspěšnějších kapel současnosti si tentokrát užijí moravští fanoušci.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
alt-J
neděle 12. srpna 2018 19:00
(konec +- pondělí 13. srpna 2018 00:00)
Sono Music Club
Brno (CZ)
Britská skupina alt-J se po loňském headlinování Pohody a letošním vyprodaném pražském koncertě ve Foru Karlín vrací zpět do České republiky na svůj vůbec nejintimnější koncert s velmi omezenou kapacitou.

Kapela rozezní brněnské Sono Centrum 12. srpna. Vstupenky za 990 Kč budou v prodeji na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro od středy 27. června 10:00.

Trojice z Leedsu a držitelé prestižní Mercury Prize za svou první desku An Awesome Wave prorazili v roce 2012 i díky úspěšnému singlu Breezblock. Na své úspěchy navázali za dva roky další skvělou deskou This Is All Yours, která hned dobyla vrchol britské hitparády. Aktuální neméně povedená nahrávka s názvem Relaxer nabízí výrazné hity jako In Cold Blood, v jejímž klipu uslyšíte i hlas Iggyho Popa, nebo skladbu Deadcrush.








Obě pecky zazněly ve vyprodaném Foru Karlín, kde alt-J předvedli svou mistrovskou show, kterou před koncertem pro iDNES.cz popsal jeden ze dvou hlasů alt-j Gus Unger-Hamilton následovně: "Chceme být průkopníky koncertních audiovizuálních zážitků. Když už promýšlíme naše desky i klipy do detailu, tak to chceme dělat i s živými vystoupeními."


Alt-J nesledují trendy ani pravidla. Jsou pokaždé svěží a originální. Jejich nepředvídatelnost si oblíbili fanoušci alternativní hudby po celém světě, popověji ladění zase oceňují jejich chytlavé melodie a silné refrény. Písně o lásce, ztrátě i smrti zazní tentokrát v brněnském Sono Centrum. Půjde o doposud nejintimnější tuzemský koncert alt-J s velmi omezenou kapacitou. Už teď je jasné, že můžeme očekávat nezapomenutelný zážitek.






Dodalo: Fource Entertainment

Tina
(Martina )
čtvrtek 28. 6. 2018 08:00
, Martina . 2018. Britská senzace alt-J konečně poprvé v Brně. Vychytané.cz. [Online] 28. 6. 2018. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12342. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Britska-senzace-alt-J-konecne-poprve-v-Brne
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.104s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.137.169.221
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:27