Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Night Lovell přiveze do Prahy svůj temný rap

Kanadský rapper, který si říká Night Lovell, přijede do Prahy. Se svými ponurými texty a vypilovanými beaty vystoupí 9. října v klubu Roxy.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Night Lovell
úterý 9. října 2018 23:00
(konec +- středa 10. října 2018 06:00)
Roxy
Praha (CZ)
Vstupenky za 550 Kč budou v prodeji od pátku 18. května na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro. Koncert je součástí série [loveit] sound, kterou přinášíme ve spolupráci s Jägermeisterem.

Dvacetiletý rapper a producent Shermar Paul z Ottawy začal hudbu tvořit ve svých šestnácti, kdy se zamiloval do skládání beatů. Ty pro zábavu nahrával na Soundcloud pod jménem Night Lovell. Později našel kuráž a přidal i rap. Tak vznikl úspěšný první singl Dark Light.



Později vyšel debutový mixtape Concept Vague, kterým na sebe připoutal ještě větší pozornost, zejména díky atmosferickému soundu a extrémně hlubokému hlasu. Night Lovellova hudba je směsicí experimentálního hip hopu, cloud rapu a nově i pořádné dávky trapu. Druhou desku Red Teenage Melody vydal v roce 2016 a ukázal, že současný svět rapu má co do činění s jedním z nejnadějnějších jmen. O rok později si splnil sen, který si předsevzal ještě před začátkem kariéry - vystoupit na Ottawa Blues Festu, prestižním kanadském festivalu, kde hrál mimo jiné Kanye West. V současné době Night Lovell pracuje na nových věcech, zároveň ale dodává: „Dokud nebudu mít pocit, že spolu ty tracky jdou dohromady, nebudu vydávat nové album. Budu vydávat jen samostatné skladby. Třeba mi za chvíli přijde, že k sobě sednou, pak bych teprve začal pracovat na nové desce."

Zdroj: Fource
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 22. 5. 2018 18:00
Chovancová, Michaela. 2018. Night Lovell přiveze do Prahy svůj temný rap. Vychytané.cz. [Online] 22. 5. 2018. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12219. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Night-Lovell-priveze-do-Prahy-svuj-temny-rap
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.048s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.75.158
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:53