Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Sensation Praha odhaluje kompletní line up!

V sobotu 23. června se do pražské O2 areny vrátí nejslavnější světový event Sensation!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Sensation Prague 2018
sobota 23. června 2018 20:30
(konec +- neděle 24. června 2018 05:30)
O2 Arena
Praha (CZ)
Velkolepý návrat Sensation do Prahy se nezadržitelněblíží a my vám tímto s potěšením představujeme line-up pro evropskou premiéru zbrusu nové show SENSATION RISE.

Sensation RISE ztělesňuje znamení svobody a znovuzrození, které vám otevře mysl a přivede vás do vyššího stavu vědomí. Jejím poselstvím je osvobodit se od starostí a svazujících hranic každodenního života, hodit vše za hlavu, povznést se nad vlastní já, až do bezprostřední euforie.

Společně budeme spojeni ve světle bílých barev, synchronizujeme naše srdce v rytmu hudby pod taktovkou špičkových zahraničních umělců a naladíme se na zcela ojedinělý dobrodružný zážitek.
Sensation RISE přináší do Prahy zcela unikátní line-up předních undergroundových house, tech-house a techno umělců, kteří převezmou taktovku nad pražskou O2 arénou v sobotu 23. června 2018 až do brzkých ranních hodin.


Ferreck Dawn
Freek Coppens aka Ferreck Dawn je holanský DJ a producent, působící již 16 let na scéně. Jeho produkce je vydávána na známých undergroundových labelech, jako jsou Defected, Toolroom, Relief a Kittball records. Je považován za jednu z nejrychleji rostoucích tech-house hvězd.

Franky Rizardo
Holandský DJ a producent Franky Rizardo je dalším z nové vlny progresivních tech-house umělců. V roce 2015 založil vlastní label, kde podporuje umělce zejména z holandské undergroundové scény.

Mr. White
Nebyla by to ta pravá Sensation bez legendárního Mr. White. Tento rezidentní DJ je nedílným prvkem mozaiky každé show, kterou Sensation přináší. V Praze rozhoupe tisíce lidí na vlnách jeho energického tech-housu.

Dirty South
Až z Austrálie k nám zavítá dvakrát na cenu Grammy nominovaný producent a DJ Dirty South. Letos představil své velice očekávané tech-houseově laděné album ‚XV‘které se výrazněliší od jeho předešlé produkce.








Kevin Saunderson
Americký producent a DJ Kevin Saunderson je skutečnou žijící legendou, která v posledních třech desetiletích formovala tvář elektronické hudby. Je považován za jednoho ze zakladatelů detroitského techna.

Format:B
Franziskus Sell a Jakob Hildebrand tvořící duo Forbat:B, stojí v popředí německé techno scény. Ovládají taneční parkety se zvukem zvaným MotorFunk. Jejich společná láska k hudbě je vedla k vytvoření vlastního labelu Formatik Records, který je momentálně jedním z nejvýraznějších na poli elektronické hudby.

Dosem
Marc Dosem patří mezi producenty, kteří nejzásadněji ovlivnili španělskou techno undergroundovou scénu. Připravte se na pořádné techno v podání tohoto španělského matadora.

MC Gee
Legenda, která je v posledních 11 letech známa především jako ‚Hlas Sensation‘. MC Gee je bezpochyby jedním z nejvýznamnějších MCs v elektronické taneční hudbě. S nadšením nás provede celým večerem, který promění v nezapomenutelný zážitek.


Vstupenky na Sensation Praha jsou k dispozici na sensation.com a ticketportal.cz Na akci je umožněn vstup pouze v bílém oblečení! Minimální věk: 18 let. Vstup možný od 20:30.







Dodal: UM Production s.r.o.
Tina
(Martina )
čtvrtek 17. 5. 2018 08:00
, Martina . 2018. Sensation Praha odhaluje kompletní line up!. Vychytané.cz. [Online] 17. 5. 2018. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12195. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sensation-Praha-odhaluje-kompletni-line-up!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.083s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.223.151.18
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 10:45