Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Návrat Sexy Dancers po 20 letech a další hvězdy na Metronome

Metronome Festival Prague představil program po dnech a oznámil mnoho dalších hudebních hvězd. Najdeme mezi nimi jak nové objevy z domova i ze zahraničí, ale také několik zvučných jmen.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Metronome Festival 2018
pátek 22. června 2018 14:00
(konec +- sobota 23. června 2018 02:00)
Výstaviště Holešovice
Praha (CZ)
Vedle hlavních hvězd The Chemical Brothers a Massive Attack se návštěvníci můžou těšit na kultovní Sexy Dancers nebo třeba Superorganism. Metronome Festival Prague proběhne ve dnech 22. – 23. června 2018 tradičně na pražském Výstavišti. Vstupenky jsou již v prodeji na stránkách www.metronomefestival.cz a v síti Ticketpro.

Nově oznámeným headlinerem české části programu jsou vpravdě kultovní Sexy Dancers. Po dvaceti letech od vydání debutového a doposud jediného alba Butcher´s On The Road s jedním z největších českých hitů 90. let Slim Jim se s nimi vrátí na pódium jeden z velkých funkových projektů Romana Holého. Základní muzikantské složení tvoří členové kapel J.A.R. a Illustratosphere s Danem Bártou a Darou Rolins u mikrofonů.

Mezi novinkami zahraniční scény zaujme zejména česká premiéra indiepopových Superorganism. Mezinárodní kapela, složená z všestranně umělecky talentovaných Britů, Australanů, Novozélanďanů, Japonců a Korejců se zformovala v loňském roce, v současné době většina souboru obývá jeden společný dům-studio v Londýně. Superorganism debutovali eponymním albem letos v březnu a v létě se objeví na mnoha zásadních festivalech, jako jsou Primavera Sound, Melt! nebo Lollapalooza. Prorazili i v českých rádiích, kde boduje např. jejich singl Everybody Wants To Be Famous.



V pátek 22. června se návštěvníci můžou těšit zejména na české interprety, mezi nimiž budou např. hiphopoví Prago Union, rockoví Th!s s Vojtou Kotkem nebo Ventolin, elektronický projekt Davida Doubka. Jedním z vrcholů dne pak bude zmíněná premiéra Sexy Dancers a vystoupení již oznámených hvězd, kterými jsou mladý britský písničkář Tom Odell, ikona undergroundu John Cale, který nabídne průřez svou padesátiletou kariérou od The Velvet Underground až po současnost a trip-hopové legendy Massive Attack. Páteční program uzavírá také unikátní program k 30. narozeninám Tata Bojs, kterým jako hosté s plnohodnotnými sety vystoupí Umakart, Midi Lidi, Zrní a s DJ setem také bubeník BlurDave Rowntree.

Sobotní program nově rozšiřují především Superorganism, rockové kapely Husky Loops a Brunettes Shoot Blondes, tahouni polské alternativní scény Bokka nebo rakouští Cari Cari. Vrcholem druhého dne Metronome Festivalu bude vystoupení Davida Byrna, zpěváka kultovní kapely TalkingHeads, k jeho aktuálnímu a úspěšnému albu American Utopia a hodinu a půl dlouhý live set The Chemical Brothers s jedinečnou audio-vizuální show. O afterparty se postará Sister Bliss s Faithless DJ setem.

Za tým Metronome Festival Prague
Bára Šubrtová, David Gaydečka a Martin Voňka
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 11. 5. 2018 11:00
Chovancová, Michaela. 2018. Návrat Sexy Dancers po 20 letech a další hvězdy na Metronome. Vychytané.cz. [Online] 11. 5. 2018. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12161. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Navrat-Sexy-Dancers-po-20-letech-a-dalsi-hvezdy-na-Metronome
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.128s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.222.114.31
Serverový čas: sobota 27. července 2024 13:19