Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Forrest Jump pokřtí své páté studiové album

12.5.2018 pokřtí v luhačovickém klubu Sokolka Luhas Vegas crossoverová pětice Forrest Jump své páté studiové album, které pánové nazvali prostě a jednoduše Forrest Jump.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Forrest Jump (křest alba), Zylwar, Mystika v Luhas Vegas
sobota 12. května 2018 19:00
(konec +- sobota 12. května 2018 23:00)
Sokolka Luhas Vegas Klub
Luhačovice (CZ)
Gratulanty mimo jiné budou formace Mystika (Ludkovice) a Zylwar (Brno), které také předvedou svá velmi živá vystoupení.

Forrest Jump udávají jako své domovské místo Bučovice, ale v současné době žijí členové na mnohem větším území – bubeník David Nevěčný ve Velkém Meziříčí, basista Marek Loučka v Brně, kytarista Mira kosa v Bučovicích, další z kytaristů Adam Žmolík v nedalekých Ludkovicích a frontman Pepa Michálek právě v Luhačovicích. To je asi hlavním důvodem, proč si pánové vybrali jako místo jednoho z křtů nejznámější moravské lázně. "Žiju v Luhačovicích, které velmi rád překřtívám na Luhas Vegas, téměř dvacet let. Jsem tady doma a doma je tady velká část mých kamarádů i fanoušků Forrest Jump, kteří nám v uplynulých letech v mnoha věcech pomohli a stále pomáhají. Ať už jde o nejrůznější pořádání akcí nebo natáčení videoklipů, bez těchto lidí by to prostě nešlo", říká Michálek. "Máme ve zvyku pro své fanoušky vždy udělat něco navíc, takže jsme se rozhodli, že luhačovický křest alba a koncert s ním spojený dáme fanouškům jako dárek a vstupné necháme na nich. Sami jsme zvědaví, jak to lidé pojmou", dodává s úsměvem.


Do řad kapely nedávno nastoupil teprve osmnáctiletý krajan Adam Žmolík z Ludkovic, pro něhož bude křest alba takzvaným křtem ohněm na domácí půdě. Fanoušci jej budou moci doma v Luhačovicích vidět s kapelou úplně poprvé. "Počítám s tím, že to bude rokenrol", netají se očekáváním mladý kytarista.








Brány luhačovického klubu Sokolka Luhas Vegas se otevřou v sobotu 12.5.2018 v 19,00 hodin a členové Forrest Jump slibují, že na sobě nenechají jedinou nit suchou, přestože budou mít za sebou dva koncerty z předchozího dne, kde se potkají například s legendárními Arakain.







Dodal: Michálek Josef
Tina
(Martina )
čtvrtek 3. 5. 2018 08:00
, Martina . 2018. Forrest Jump pokřtí své páté studiové album. Vychytané.cz. [Online] 3. 5. 2018. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12150. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Forrest-Jump-pokrti-sve-pate-studiove-album
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.126s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.218.236.85
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:42