Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Vítání prváků?! Je to jasné!

Dobré věci potřebují svůj čas.. říkají gurmáni a prominentní odborníci. Možná...My si o tom myslíme svoje.. Protože toto tvrzení jistě neplatí pro již tradičně nekompromisně největší party zimního semestru. Pěkně takto z kraje akademického roku.. Vítání prváků 2006.
Přidat na Facebook
Naleštěte boty, operte si oblíbené džíny, natupírujte vlasy, navoňte se, oholte si podpaží.. Je to již jasné - v úterý 10.10.2006 ve 20:00 vybuchne nekonečný proud zábavy, té nejlepší muziky a totální pohody. A to vše kvůli neopakovatelně sympatické příležitosti. Na naší Univerzitu totiž opět přicházejí ti, kteří zaručí kontinuitu akademického života, přísun somatické energie, nových velkých myšlenek, děvčat (i kluků) a všech těch ostatních metafyzických věcí.. Zdravíme prváky! Servus.

Organizátoři opět myslí ve velkém a nenechávají nic na náhodu (yeah!) - akce se odehraje ve dvou zlínských klubech - v Golemu a v Áčku. Účast přislíbili i velká jména.. Jako.. Madonna a Snoop Dogg.. Ale bohužel nemohou přijít z důvodu výskytu infekční choroby v rodině (podezřelí jsou kavkazští povstalci).
Nechte se překvapit. Zatím luštěte křížovky, vyplňujte sudoku, těšte se, chovejte se (ne)slušně a buďte v klidu. Info už brzy na našich stránkách. Posíláme pac a pusu, niva prohibition..

redakce
(redakční článek )
pondělí 2. 10. 2006 08:00
, redakční článek. 2006. Vítání prváků?! Je to jasné!. Vychytané.cz. [Online] 2. 10. 2006. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=121. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vitani-prvaku?!-Je-to-jasne!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.188s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.146.46
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:17