Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

4. dubna budeme slavit Den klaunů!

Oslavy Dne klaunů, které jsou už tradičním jarním happeningem pořádaným Divadlem Bolka Polívky sice z prvního apríla odsunuly Velikonoce, ale konat se budou!
Přidat na Facebook
Ve středu 4. dubna úderem 16. hodiny Den klaunů na Jakubském náměstí zahájí Bolek Polívka. Návštěvníci se mohou těšit na rozkvetlý klaunovník, dílnu chůze na chůdách, brněnskou zkoušku kapely The Roling Stones na koncert na letišti ve Kbelích v Praze, slet klaunů, stejně tak i na dobrou muziku a děti jistě ocení malování na obličej. V 17.30 se program přesune do foyer Divadla Bolka Polívky, kde se koná vernisáž výstavy Petra Válka, malíře, kreslíře, ilustrátora, básníka, tvůrce objektů a prapodivných hudebních nástrojů, lovce zvuků a experimentátora, (ne)hráče na hudební nástroje, bývalého kapelníka hudební skupiny důchodců Jarní vůně a svérázného filozofa všedních dnů. Vyvrcholením programu Dne klaunů se pak stane na jevišti Divadla Bolka Polívky v 19 hodin další vydání Re-Kabaretu, prudce zábavného, drze společenského a nekompromisně satirického pravidelného občasníku.

Den klaunů, za který Divadlo Bolka Polívky vyhlásilo symbolicky 1. duben, tedy apríl, se letos slaví již počtvrté.







Den klaunů 2018 – program:

16.00: Happening na Jakubském náměstí

Jakubské náměstí i letos čeká začátkem dubna zásadní proměna. Ve středu 4. dubna bude od 16 hodin patřit klaunskému happeningu se spoustou zábavných aktivit pro celou rodinu.

17.30: Vernisáž výstavy Petra Válka ve foyer Divadla Bolka Polívky

Díla na výstavě Petra Válka Přátelství je víc než manželství s laskavým humorem zobrazují i drsná nebo baladicky smutná témata. Jemný humor autora proniká jeho veškerým světem – každodenním i tvůrčím.

19.00: představení Re-Kabaret

Koncepce: Vojtěch Fatka
Účinkují: Pavol Seriš, Filip Teller, Vojtěch Blahuta, Jakub Uličník, Jaroslava Sýkorová, Miroslav Sýkora, kapela Klaunika a další
Délka představení: 90 min bez přestávky
Cena: Sektor A: 350,- Sektor B: 300,-
Komponovaný večer plný klaunských gagů, komických scének a dobrého humoru. Prudce zábavný, lehce návykový, drze společenský, nekompromisně satirický, pravidelný občasník plný gagů, stand-upů, klaunerií, hudby a pohybu. Na jednom jevišti se v jeden večer potkají známí i neznámí, mladí i věkem protřelí, mistři současní i budoucí, aby Vám předvedli kus ze svého umění a utkali se v klání o Váš smích.


Více informací najdete na divadlobolkapolivky.cz




Dodal: Michal Adamík
Tina
(Martina )
pátek 30. 3. 2018 08:00
, Martina . 2018. 4. dubna budeme slavit Den klaunů!. Vychytané.cz. [Online] 30. 3. 2018. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12054. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/4.-dubna-budeme-slavit-Den-klaunu!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.091s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.158.200
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:53