Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Citadela: Pojďte se dozvědět víc o Paul van Dykovi - část II.

“Věřím, že existuje něco, jako vnitřní jádro člověka, jeho duše…” Paul van Dyk
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Citadela 2018: Paul Van Dyk
pátek 23. března 2018 20:00
(konec +- sobota 24. března 2018 08:00)
Boby Centrum
Brno (CZ)
Paul i přes to, co se mu stalo, se na celou situaci snaží dívat s nadhledem. Sám říká, že tu bylo i několik šťastných náhod - nehoda se stala v Utrechtu, jen 10 minut jízdy od špičkového neurologického centra. Když by byla akce v Amsterdamu, bylo by to více než půl hodiny cesty a těžko domýšlet, jaké by to mělo následky. Další šťastnou náhodou bylo, že jeden z nejlepší neurologických specialistů v Evropě byl zrovna v tomto centru, v pět hodin ráno, kdy sanitka Paula do nemocnice dovezla. Právě tento člověk udělal ty správné kroky, které vedly k tomu, že se můj stav následně zlepšoval. A pak, Paulova žena, Margita. První věc, kterou udělala, když se Paul nehybně ležel v posteli - vyzdobila cestou místnost oblíbenými věcmi - Paulovou košilí, fotkami, květinami…Tak, aby až se probudí, viděl známé a oblíbené věci.



Během prvních dvou dnů po pádu se neurologové snažili - přístroje ukázaly, že jeho mozek stále funguje, ale jeho tělo nereagovalo. Až pak ale přišla jeho žena, Margita, řekla mu, ať ho chytne za ruku, ať ji stiskne. A Paul ji stiskl, i když byl v bezvědomí.

Toto celé zanechalo na Paulovi hluboké stopy, které navždy změnily jeho vnímání světa. “Jsem pragmatický člověk, nevěřím v Boha, ale to, co se mi stalo, jak to celé probíhalo, je pro pragmatického člověka až nepochopitelné. Věřím, že existuje něco, jako vnitřní jádro člověka, jeho duše…”



Zahajující skladba alba While You Were Gone má elegantní klavírní uspořádání, je poctou svému názvu. Duše se v ní jakoby vznáší nad svým pozemským tělem v astrální projekci emocí. Je obrazem toho, co Paul právě v nemocnici prožil, na co si pamatuje.

Nicméně, ze samotného pádu a následných událostí toho večera, si Paul nepamatuje vůbec nic. Poslední věc, na kterou si vzpomíná je, že opouští svůj zelený pokoj a směřuje na pódium - právě toho osudného večera. Mozek pak vymazal další momenty před nehodou a následně i po ní.



Zdroj : djmag.com, převzato od: Citadela
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 7. 2. 2018 08:00
Chovancová, Michaela. 2018. Citadela: Pojďte se dozvědět víc o Paul van Dykovi - část II.. Vychytané.cz. [Online] 7. 2. 2018. [Citace: 26. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=12003. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Citadela:-Pojdte-se-dozvedet-vic-o-Paul-van-Dykovi---cast-II.
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.033s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.131.106
Serverový čas: sobota 26. října 2024 07:38