Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

MARPO po dvou a půl letech zpět do zlínského Fénixu

Ve čtvrtek 8. března zavítáme v rámci druhé zastávky tour do Zlína do „našeho“ Fénixu, nebo-li klubu, kterej už dobře známe.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
MARPO & TroubleGang
čtvrtek 8. března 2018 19:30
(konec +- pátek 9. března 2018 01:30)
FÉNIX - Music club Zlín
Zlín (CZ)
Když jsme byli naposledy ve Fénixu, bylo to na podzim 2015 v rámci Prison Break Tour, tehdy jsme ještě hráli jen ve čtyřech – Marpo, IronKap, Wohnout a Partyboi. Vod tý doby ale už uběhlo hodně vody a kapela prošla zásadní „expanzí“ – protože jsme nikoho nevyhodili, ale doplnili partu o další skvělý hráče – Bokyho na bicí, Mahoneyho na kytaru a Marcuse na basu. Celá parta teď čítá 7 skákajících maníků, kteří do vás naperou energii, o který se vám ani nezdálo.

Zlín je jediný město, který se nám podaří v rámci Zlínskýho kraje navštívit, takže srdečně zveme všechny z okolí – Kroměříže, Holešova, Otrokovic, Uherského Hraditě, Ostrohu a Brodu, Starého Města, Napajedel, Vizovic, Slušovic a dalších! Ale vlastně taky Přerova a Olomouce, protože ani sem se na jaře určitě nedostanem.

Večer se koná na počest vydání nového alba Dead Man Walking, který bude v den koncertu už čtyři dny na trhu. Začneme proto velkou podpisovkou a meet&greetem, už cca v 19:30 od opendooru. Vezeme sebou merch a samozřejmě samotný album, takže kdo bude chtít, odnese si ho podepsaný. Cca v 22:00 začne naše show, která bude o něco delší než obvykle a na ní zazní poprvé většina novejch věcí z DMW, ale samozřejmě taky dostatek nejoblíbenějších tracků. Po naší show nastoupí party DJs, kteří vás budou bavit do ranních hodin.

MRKNI NA VIDEO Z NEDÁVNÝ CESTY DO ZLÍNA



Nový album je přelomový v hudebním vývoji Marpa a celýho TroubleGangu – poprvé je totiž celý nahraný živýma nástrojema a vzniklo v anglickým studiu Modern World Studios pod taktovkou Clinta Murphyho, kterej má za sebou spolupráce např. s 50 centem nebo Manic Street Preachers. Marpo na něm propojuje svoje oblíbený žánry hip-hop, country, rap a rock.

Dosud vyšly z alba 4 singly, z nichž poslední jsou feat s Lenny v Kruhu a s IronKapem a WHNT v Conorovi McGregorovi. Lidi se často ptaj, proč zrovna tenhle název – a Marpo vysvětluje: „Conor představuje ve světě boxu totéž, co my v hudebním. Překonává hranice, má nejvyšší ambice, často byl terčem posměchu … a nakonec zíral celej svět.“ Z dosud nevydanejch singlů se můžeš těšit na feat s Kalim v tracku Potlesk, na albu je celkem 13 věcí, z nichž poslední je bonus track Podle sebe s Rytmusem.

Cena vstupenek je 199 Kč v předprodeji, nebo 210 Kč hardcopy vstupenka v Golden Apple Cinema. Na místě, pokud ještě zbudou lístky, bude vstup za 250. Naše zlínská zastávka bude jednak první šance zažít nový album DMW, druhak poslední šance vidět TroubleGang ještě před květnovým zbouráním O2 Areny.
Fred
(Fred Durst)
pondělí 5. 3. 2018 16:00
Durst, Fred. 2018. MARPO po dvou a půl letech zpět do zlínského Fénixu. Vychytané.cz. [Online] 5. 3. 2018. [Citace: 26. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11973. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/MARPO-po-dvou-a-pul-letech-zpet-do-zlinskeho-Fenixu
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.039s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.131.106
Serverový čas: sobota 26. října 2024 07:38