Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Vyhlášení Cen Anděl doplní venkovní stage

Před Forem Karlín vystoupí Kapitán Demo, Mydy Rabycad nebo Paulie Garand
Přidat na Facebook
Zatímco Česká hudební akademie v těchto dnech vybírá z nedávno zveřejněných nominací budoucí držitele hudebních Andělů, pořadatelé letošního ročníku nejstarších tuzemských odborných hudebních cen zveřejňují program avizovaného druhého, venkovního pódia.

„To postavíme v den udílení cen přímo naproti Foru Karlín, kde se bude 20. března slavnostní ceremoniál konat. Představí se na něm výrazné kapely a interpreti, pro které byl loňský rok z nějakého důvodu důležitý,“ uvedla pořadatelka Andělů Lucka Hájková.
Mezi vystupujícími nemohou samozřejmě chybět někteří z aktuálně nominovaných „andělských“ interpretů, kteří o sobě dali v minulém roce vědět výraznou deskou nebo singlem. Naživo zahrají Mydy Rabycad, kteří mají šanci stát se objevem či kapelou roku, Kapitán Demo, který je v naději v kategoriích sólový interpret a videoklip roku, za desku Vlasy na objev nominovaný písničkář Pokáč či Wild Tides, kteří deskou Sbohem & Šáteček zaujali žánrovou porotu v kategorii Alternativa. Program na 2nd Stage doplní dvojice VR/Nobody, která loni vydala zajímavou česky zpívanou desku Proud a se singly z aktuální desky Nirvana se představí zástupci vitální liberecké rapové scény Paulie Garand a Kenny Rough.



Kapely na 2nd Stage budou hrát v bezprostřední blízkosti Fora Karlín v kratších setech mezi osmou a desátou večerní. Kromě hudebního programu budou mít návštěvníci možnost sledovat ty nejzásadnější momenty ze slavnostního ceremoniálu, občerstvení si budou moct pořídit ve foodtrucku nebo barech. Vstup na venkovní program bude pro širokou veřejnost zdarma.

„Andělé jsou odborné ceny, ale letos chceme spolu se všemi změnami zdůraznit i to, že bez svého publika by hudebníci zůstali doslova jen nahraní. Chceme, aby se Andělé znovu stali velkým hudebním svátkem. Program na venkovním podiu je poděkováním všem fanouškům, které srdečně zveme, aby přišli podpořit svoje oblíbené muzikanty nebo třeba poznat něco nového,“ zvou pořadatelé.

Samotný slavnostní ceremoniál Cen Anděl se bude konat uvnitř Fora Karlín a v přímém přenosu jej nabídne ČT1.



Dodala: Jana Kalinová
Foto: Lukáš Wagneter
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 27. 2. 2018 08:00
Chovancová, Michaela. 2018. Vyhlášení Cen Anděl doplní venkovní stage. Vychytané.cz. [Online] 27. 2. 2018. [Citace: 26. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11956. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vyhlaseni-Cen-Andel-doplni-venkovni-stage
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.034s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.131.106
Serverový čas: sobota 26. října 2024 07:38