Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Multižánrový festival Fingers Up nabídne nejen bombastickou párty

Pláž s bílým pískem, slunečníky, lehátka, koktejly na baru, bazén… to není Karibik, to je Fingers Up – jediný moravský multižánrový festival, na kterém nemusíte chodit v plavkách jen po souši, čeká tu na vás totiž úžasné koupaliště.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Fingers Up
pátek 29. června 2018 15:00
(konec +- pátek 29. června 2018 22:00)
Morava Camp
Mohelnice (CZ)
A také pestrý hudební výběr pod taktovkou interpretů ze všech koutů Evropy i tradičních matadorů letní festivalové scény.

Předprodej lístků na osmý ročník festivalu Fingers Up, který se uskuteční ve dnech 29. – 30. 6. 2018 v areálu Morava Campu v Mohelnici, je v plném proudu. Stejně tak jeho příprava. I letos si tu fanoušci budou připadat jako na festivalu nové generace, tedy na festivalu, kde skvělou hudbou všechno teprve začíná!

Dvaadvacetiletý Belgičan s kytarou Milo Meskens, Izraelci z kapely Cut Out Club, vídeňská čtyřka At Pavillion, v ČR žijící hudebník s britskými kořeny James Harries, slovenští Bad Karma Boy – to je jen zlomek toho, co se v areálu, kde to k bazénu nemáte odnikud daleko, chystá. Organizátoři festivalu vyslyšeli přání fanoušků a rozhodli se do programu letos zařadit také tradiční festivalové interprety, jako jsou Vypsaná Fixa, Sto zvířat, Tomáš Klus nebo Emma Smetana.



„Program je tentokrát sestavený z mainstreamových i nemainstreamových interpretů, tak aby si u nás každý přišel na své. Oproti jiným festivalům si totiž zakládáme na tom, aby se tu návštěvníci cítili skutečně dobře,“ říká hlavní pořadatel Petr Elgner. Že nejde jen o planá slova, potvrzuje hodnocení veřejnosti. Ve velké letní anketě iDNES.cz si loňský ročník festivalu od fanoušků vysloužil průměrnou známku 1,4 – nejlepší, jaká v anketě padla. A to právě díky útulnému prostředí, službám, které Fingers Up nabízí, doprovodnému programu složenému z workshopů a autorských čtení, výbornému jídlu a především díky koupališti s pláží přímo uvnitř festivalového areálu.



Zní to lákově? Pak není nic jednoduššího než si koupit vstupenky za zvýhodněnou cenu. Až do konce dubna si mohou fanoušci pořídit dvoudenní vstupenky za 490 Kč a dvoudenní vstupenky s ubytováním ve stanovém kempu za 740 Kč. Mimo to jsou k dispozici speciální balíčky, v rámci nichž pořadatelé Fingers Up nabízejí spolu se vstupenkami různý typ ubytování, například v chatce pro dvě a více osob nebo motelovém pokoji s kompletním zázemím. Bližší informace o vstupenkách, cenách a možnostech ubytování jsou uvedeny na oficiálním festivalovém webu fingersup.cz

Dodala: Monika Valentová
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 13. 2. 2018 08:00
Chovancová, Michaela. 2018. Multižánrový festival Fingers Up nabídne nejen bombastickou párty . Vychytané.cz. [Online] 13. 2. 2018. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11926. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Multizanrovy-festival-Fingers-Up-nabidne-nejen-bombastickou-party-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.162s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.210.229
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:52